Campaigns

Sep 26, 2011

Gambar Majlis Persandingan Norman & Memey

Assalamualaikum semua
dan selamat pagi semua
hari ni my n3 nak share
gambar2 perkahwinan norman
bagi anum memang cantik
semua gambar-gambar..
jom kita layan
 cantiknya make up..
 hebat kan majlis dia org nie..
 suka warna tema dia org
 alhamdullilah..
 cute anak norman
 ermmmmmmmmmmm 
 giliran memey..
 comel anak2 norman & abby
 senyum je la
 naik seri si memey...
 cutenya... si kecik...
 hebatnya kek dia org
 bahagia...
semoga kekal selamanya..
Share:

50 comments:

  1. Amin!! :) Doakan je yang baik.. Berkahwin ni mengurangkan dosa maksiatnya.. ;) kan dear..

    ReplyDelete
  2. Mrs.Eady: sama la ngan anum...
    Salina: amin

    ReplyDelete
  3. no komen..takut anak terkenan...huhuhu...

    ReplyDelete
  4. mmg cantik tp suka x sgt ngan psgan ni.. sbb lebih suka norman ngan abby.. ;p

    ReplyDelete
  5. Nureen: betul2 sama la ngan pandangan anum

    ReplyDelete
  6. ai x suka theyols
    but since dah kawen doakan moga kekal jer la

    ReplyDelete
  7. Lady Ayu: betul2.. harap2 kekal la

    ReplyDelete
  8. geliii hahahaha leh tak komen gitu???

    nampak na tak suke memey..hahahaha
    apapun doa kebahagian depa n abby..
    semoga abby redha dn tabah dgn dugaan ni..bukan sennag nk tgk bekas suami naik pelamin ngna org lain..

    ReplyDelete
  9. Musang: doakan yg terbaik je la kan
    Amiey lee: betul2, abby pun dah bahagia sekarang kan

    ReplyDelete
  10. 12 juta tu...... semoga yang ni kekal la...

    ReplyDelete
  11. eloklah dah kawen..tp rmi btol yg xsukekan..hmmmm

    ReplyDelete
  12. mama_umar_maryam: ye la kan... dah buat perangai

    ReplyDelete
  13. gambar kat kek tu boleh makan, ke?

    ReplyDelete
  14. Berseri2 muka dorg...
    Cantik kan mekap Memey tu..
    Naik seri pengantin...
    Semoga berkekalan hingga ke syurga..

    ReplyDelete
  15. cik shinju: ye la cantik kan naik seri

    ReplyDelete
  16. moga bahagia hendaknya dorang berdua. ;)

    ReplyDelete
  17. tapi si memey ni nampak 'tua' lebih dari umurnyer...

    ReplyDelete
  18. apik: harap2 berkekalan hendaknya
    Aty_fared: bila dah make up kan

    ReplyDelete
  19. walaupun ada yang tak suka tapi dorang dah selamat pun.. takpelah.. dah itu jodoh mereka.. kita menci tak suka pun dorang tetap gembira..

    moga Norman tak abaikan anak2 dengan Abby.. Moga kebajikan anak2 terpelihara..

    ReplyDelete
  20. aizamia3: amin, jgn lupa tanggungjawab sudah le kan

    ReplyDelete
  21. x berapa berkenan dengan memey dan norman tapi gambar2nya semua cantik...anyway tahniah la ye...

    ReplyDelete
  22. Amy: ye la kan gambar2 semua menarik

    ReplyDelete
  23. sayu tgk anak2 norman tenung bapaknye tgh akad nikah

    ReplyDelete
  24. NMO2: Ye la sis, mesti x faham lagi kan

    ReplyDelete
  25. tgk memey mcm x mesra je ngan anak2 norman~

    ReplyDelete
  26. cik gugu: ermmmmmmmmm no komen ..hehe

    ReplyDelete
  27. sesuai la ngan sponser berjuta2..rezeki

    ReplyDelete
  28. Honestly...tak suka ngan perantin nih.

    ReplyDelete
  29. hmmmmm......cantik lighting *xnk puji bnda lain hehe*

    ReplyDelete
  30. orang kawen sebab kena tangkap basah pon disponser berjuta2 kn.. manusia2.....

    ReplyDelete
  31. jodoh pertemuan di tgn Allah kan..

    dah rezeki mereka dpt tajaan berjuta..mungkin sbb asyik kena umpat keji jd murah rezeki diaorang..


    mmg cantik memey..walaupon x minat sgt kt mereka..


    tp kek tu mmg hebat betullah

    ReplyDelete
  32. ni yg tetiba rasa nak kawen lagi sekali ni... heee

    ReplyDelete
  33. dah memang jodoh dan rezeki dia ..
    harap2 berkekalan kan

    ReplyDelete
  34. x suka dia org tp suka tengok gambar..*_*

    ReplyDelete
  35. happy2 gak...tp ingtla yg mengalirkan air mata..walaupun hati kata rela dan redha...tp hati saper yg tahu

    ReplyDelete
  36. mmg unik laaa kek tu... tak pernah nampak org lain buat... ni first time...

    ReplyDelete
  37. untung ade org sponsor..klau x sponsor, bole dpt gitu..haha..nmpk sgt x suka kt memey tu..tp nmpk dia x suka je kt anak norman+abby..kita tunggu dan lihat episod hidup mereka seterusnya..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum