Campaigns

Sep 27, 2011

Foto Terbaru Lisa Surihani Berbaju Kurung Hijau

Assalamualaikum semua
Dah sarapan semua
Pagi ni my n3 just nak share salah seorang pelakon
yang anum minati..
jom layan gambar2 nya
 comelnya
 sopan
 cute
 suka tgk muka lisa..
 muda mudi.... lagi
 smile...
 baik & tak sombong
 terbaik
Untung nasib, boleh termimpikan Lisa Surihani.
Lisa Surihani hadir ke majlis rumah terbuka
Media Prima Berhad yang berlangsung
di Hotel Hilton, Kuala Lumpur.
Lisa Surihani yang hanya ditemani
oleh ibunya memaklumkan kepada kami
bahawa Yusry tidak dapat hadir kerana
urusan kerja. Ramai juga selebriti tanah air
yang hadir.


Share:

46 comments:

  1. nureen pon suka tgk lisa.. cantik + comel.. kadang2 bila tgk lisa nmpk mcm adik nureen plak.. yg kawin bln 6 lepas heheh ;p

    ReplyDelete
  2. Nureen: comel kan dia.. i like,,

    ReplyDelete
  3. cantik & comel... saya suka tgk lisa nie since dia remaja lagi jd model iklan & pengacara rancangan apa tah dulu..lupe nama rancangan tu..hehee

    ReplyDelete
  4. Umie: betul2, dia sangat baik dan x sombong

    ReplyDelete
  5. ramai yg kata lisa ni x sombong & mudah mesra dgn peminat.. baguslah kan kalau dia x sombong.. nnti makin ramai la peminat dia..

    p/s: rupanya anum 1 office dgn kak wahida & kak NM02 eh? zana baru taulah dear..

    ReplyDelete
  6. zana: hehehe, comel kan dia. mesti ramai suka dia
    ye la anum satu office ngan kakak2 bom tue..hehe

    ReplyDelete
  7. aik, mana si zana tu tau kita satu opis nok?

    ReplyDelete
  8. Wahida: dia baca n3 kak ina le tue.. hehe

    ReplyDelete
  9. Lady Ayu: simple dan rendah diri

    ReplyDelete
  10. zana tu tau kita semua satu opis dari blog aku

    ReplyDelete
  11. lisa pakai apa saja tetap comel kan..walaupun tanpa make up..suka lihat wajah dia comel sangattt...

    ReplyDelete
  12. muka dah lawa..pakai apa pun lawa..bui paling suka rambut dia..

    ReplyDelete
  13. Bui: ye la sis, anum suka dia.. baik je

    ReplyDelete
  14. huhu..alaaa.naper dia ngan yusry?hehehe

    ReplyDelete
  15. apik: heheheheh, apik pun minat ek

    ReplyDelete
  16. lia pun minat jugak dgn lisa ni.. cte kan dia ^_^

    ReplyDelete
  17. dulu masa aku sebelom kawin mcm ni la num..sebijik...

    ReplyDelete
  18. dia ni memang cantek ayu comel semula jadi.. x yah tepek makeup tebal2.. sweet sgt.. suka tgk dia.. suka tgk anum cenyum jgk.. manis ;p

    ReplyDelete
  19. salina:hehehhehe, comel kan lisa
    hehe thanks

    ReplyDelete
  20. lisa cute..yusri encem...gabungan yg hebat...ciptaan tuhan

    ReplyDelete
  21. cik shinju: comel kan, sweet couple ngan yusry
    muhamad hanif: hehe

    ReplyDelete
  22. die memang cute..suker die dari kecik2 model iklan johnson2 tu..:)

    ReplyDelete
  23. dia ni memang cun gila la...kalau anak rupa dia pun tak kisah...

    ReplyDelete
  24. untong la bkl brkawin dgn yusri.. huhu

    ReplyDelete
  25. comey...... tapi x bape minat dia.. hek3...

    ReplyDelete
  26. hehehehe, yg penting dia memang comel.... anum suka dia dan sikap dia..

    ReplyDelete
  27. cantiknyer lisa ni, suka la ngan baju dia, klasik sgt2.. suka3.. nak2 kerongsang dia tuh nmpk lg klasik.. lawanyer

    ReplyDelete
  28. cam muka i lisa nih..wakakaka..impianku dalam mimpi jeklah ahhaha (sori top pinjam tagline ko)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels