Campaigns

Sep 6, 2011

Aduss~ malasnya nak update..

Assalamualaikum

 Kenapa aku rasa malas je nak update blog sejak kehadapanan ni??
Korang pernah x rasa malas yang tersangat-sangat, sampai nak bangun minum air pun malas?
Nanti dulu! Kalau ada orang ajak belanja minum air buahan kat kedai,
memang aku pergi, korang pun mesti pergi jgk kan kalau ada sesaper nak belanja.

Berbalik pada topik asal, aku sebenarnya malas nak update blog
dengan artikel-artikel yang aku sendiri nak tulis.
Artikel memang la banyak dalam blog archive yang dulu.
Tapi semuanya guna bahasa baku, jadi bila orang baca semuanya tergamam
dan x banyak cakap terus klik Google homepage adehh..

Jadi di sini aku sertakan doa untuk menghindar
penyakit malas ni, amalkan tiap-tiap hari lepas solat.
Jom kita baca sama-sama ^_^
Alhamdulillah, lepas baca doa ni,
tiba-tiba je aku rasa rajin dan bersemangat kembali.
Memang betullah yang Doa itu Senjata Orang Mukmin.
OK, cukup untuk artikel kali ni, nanti esok plak aku update blog.. hehehe

Share:

30 comments:

  1. mood raya x habes lagik la tue
    man tgk pics raya uols

    ReplyDelete
  2. heheheheh, ye la kan
    esok anum masukkan sis

    ReplyDelete
  3. zana pun mood dah ke laut.. malas betul nak buat keje & update blog lepas cuti raya ni.. hihihi

    ReplyDelete
  4. zana:sama la kita ek.... dlm fikiran raya je

    ReplyDelete
  5. AMIN.. nureen pon baca td, tp hari ni nureen rajin dr semlm tau.. sbb byk sgt keja nk kena wat.. semlm pon byk tp dsbbkan sakit kpala x wat apa2 pon..

    * pppssstttt... ada org kata klau malas update blog tue ada tanda2 ada org baru ;)

    ReplyDelete
  6. nuyui: heheheh , baiklah
    Nureen: ye ke....!!! hehehehe
    ye la masih dalam mood raya, teringat mak kat kg. hehe

    ReplyDelete
  7. malas hapdet takpe, jgn malas angkat kol...kehkeh...

    ReplyDelete
  8. wahida: hihi.. kalau mls angkat kol dosa tue... x halal kang gaji den, muakakkakka

    ReplyDelete
  9. sila updet pasal raya, sure oke je nati. hihi

    ReplyDelete
  10. mood raya lg..masing masing mls nk update..hehe..

    salam aidilfiri..

    ReplyDelete
  11. esok rabu xyah tulis pape...tempek gambar je huhuhu

    ReplyDelete
  12. mood raya la tu hehehe...pasni dtg la mood berblog tu ...tgguuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  13. samer lar ai..!! lagi2 lepas2 cuti raye lame ni... huhu

    ReplyDelete
  14. Puanstoberi: baiklah, esok la
    Musang:yezaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  15. sweet umi: betul2
    aty: tau x pe..

    ReplyDelete
  16. lepas raya yang buat malas nak hapdet tu bila melibatkan gambar.. dah siap edit boleh pulak ntah kat mana simpan.. huhuhuhu...

    ReplyDelete
  17. aizamia3:ye la kan.. gambar banyak plak tue, nak kena pilih lagi

    ReplyDelete
  18. tamo malas update blog...rajin2kan lah diri anda...hheee

    ReplyDelete
  19. hapuskan mim alif lam sin tu. hehhee ;p

    ReplyDelete
  20. msred: baik sis.. hehehe
    Heidi: hehehehe
    Siti kektus:x faham la

    ReplyDelete
  21. kdg sy pun maleh gile nak menghapdate~

    ReplyDelete
  22. mood raya tu sbb xda mood nk update blog hehe

    ReplyDelete
  23. pernah je ada perasaan malas cenggitu..tu mmg dah tahap kritikal tuh...

    ReplyDelete
  24. soly:sama la dtg mood malas hbs la
    sutera kasih:yezaaaaaaa

    ReplyDelete
  25. zulaikha:betul
    saiazuan:baiklah

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels