Showing posts from September, 2011Show all
SPONTANEOUS THURSDAY #4
Pin it

Assalamualaikum semua dan Selamat Pagi Semua Perbezaannya: WORDLESS WEDNESDAY hanya gambar.. SPONTANEOUS THURSDAY adalah ayat.. If you wanna know What is my quote for today Just read more...

Read more
Wordless Wednesday #10
Pin it

Assalamualaikum & Very Good Moning On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description. Layaaaaaaaaaaaaaan

Read more
Foto Terbaru Lisa Surihani Berbaju Kurung Hijau
Pin it

Assalamualaikum semua Dah sarapan semua Pagi ni my n3 just nak share salah seorang pelakon yang anum minati.. jom layan gambar2 nya  comelnya  sopan  cute  suka tgk muka lisa..  muda mudi.... lagi  smile...  baik & tak sombong  terbaik Untung nasib, boleh termimpikan Lisa Surihani. Lisa Surihan…

Read more
Gambar Majlis Persandingan Norman & Memey
Pin it

Assalamualaikum semua dan selamat pagi semua hari ni my n3 nak share gambar2 perkahwinan norman bagi anum memang cantik semua gambar-gambar.. jom kita layan  cantiknya make up..  hebat kan majlis dia org nie..  suka warna tema dia org  alhamdullilah..  cute anak norman  ermmmmmmmmmmm   giliran meme…

Read more
Kad Kahwin Nabil
Pin it

Assalamualaikum semua Selamat pagi semua Pagi nie Anum tak tahu nak buat N3 apa pagi nie.. Just nak share Kad Kahwin Nabil Cantik sangat-sangat.. jom kita tengok “Kad Lestari bersyukur apabila dipilih oleh pasangan Nabil & Zira sebagai pereka kreatif untuk kad kahwin yang unik ini. Apa yang un…

Read more
SPONTANEOUS THURSDAY #3
Pin it

Assalamualaikum semua dan Selamat Pagi Semua Perbezaannya: WORDLESS WEDNESDAY hanya gambar.. SPONTANEOUS THURSDAY adalah ayat.. Hari ini sebelum kamu mengatakan kata-kata yang tidak baik, pikirkan tentang seseorang yang tidak dapat berbicara sama sekali. - Sebelum kamu mengeluh tentang ras…

Read more
Wordless Wednesday #9
Pin it

Assalamualaikum & Very Good Moning On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description. Layaaaaaaaaaaaaaan

Read more
Gambar Perkahwinan Ashraf Muslim & Dayana
Pin it

Assalamualaikum Semua Selamat pagi... dah sarapan ke? Semalam N3 anum mengenai perkahwinan Iera today anum nak ajak tgk perkahwinan Ashraf Muslim plak.. Jom kita layan...... Cantik background Doorgift.. Ermmmmmmmmmm.. Seri pengantin mesti panas masa nie... meriahnya.. sopanya dia.. ciuman penguat h…

Read more