Campaigns

Aug 26, 2011

SALAM AIDILFITRI 2011

“SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN”
Di kesempatan ini hanya kiriman E-mail sebagai penganti diri

Memohon kemaafan andainya.......

TERkasar bahasa

TERsilap bicara

TERmarah yang tak kena

TERtanya tak tentu hala

TERbising menyakitkan telinga

TERsasul yang tak sengaja

TERpukul kat mana-mana

TERpekik di telinga

TERkentut tiba-tiba (ha…..yg nie xpernah kot!!!!)

TERhantuk di kepala

TERpinjam harta benda

TERmoody tak semena-mena

TERumpat bila-bila

TERmacam-macam lagi yang kene mengena

Mata kadang kala salah melihat.....
Mulut kadang kala salah bercakap....
Hati kadang kala salah menduga.....
Maafkan segala kekhilafan yang pasti ada....


````` Mohon Maaf Zahir dan Batin `````

Sungguh cantik kain pelekat, dipakai orang pergi ke pekan.
hari raya semakin dekat, silap dan salah mohon dimaafkan

Sebelum cahaya kehidupan padam, Sebelum hidup berakhir,
Sebelum pintu taubat tertutup, mohon maaf zahir dan batin....
Serta halalkan makan dan minum jika ada…

Semoga Kedatangan Aidilfitri pada tahun ini
memberi kebahagiaan & keceriaan kpd semua........

Dan mengeratkan silatulrahim sesama kita.....

Share:

55 comments:

  1. selamat hari raya num...
    sure raya ni lebih bermakna kan sebab dapat beraya bersama suami tercinta...pepun jaga diri di hari raya ni ye...jumpa lagi lepas raya...

    eh suh akak datang umah..tapi no phone tak kasi...adehh...

    ReplyDelete
  2. x da terkasar pon...selamat hari raya jugak..maap...maap..maap

    ReplyDelete
  3. slmt hari raya anum..

    samalh yui ea..

    maaf lau ada trslh ape2..

    ReplyDelete
  4. selamat hari ray & ampun di pinta juga jikalau ade tersalah komen tersinggung di hati ye :)

    ReplyDelete
  5. anum..
    selamat hari raya aidilfitri..
    moga segalanya berjalan lancar dalam persediaan menyambut raya yang bakal menjelang tiba nanti..

    ReplyDelete
  6. cikmot: thanks, sis kasi email anum send kat email
    syawalsimpsons: sama-sama la kita maafan ya
    nuyui: sama la anum pun

    ReplyDelete
  7. Mrs.Edy: sama-sama sis.
    aizamia3:thanks

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya anum..
    maaf zahir dan batin yer
    0-0..hehehe

    ReplyDelete
  9. salam aidilfitri anum..maaf zahir batin ye...

    ReplyDelete
  10. salam lebaran buat anum dan suami...safe journey back to KG oke...

    ReplyDelete
  11. Selamat hari raya dik..
    Maaf zahir batin dari keluarga kecil kami.. Berhati2 dijalan raya..
    Ops sikap sekarang ni.. ;)

    ReplyDelete
  12. Salina:selamat hari raya gak
    thanks

    ReplyDelete
  13. slamat hari raya, maaf zahir & batin.. nureen ambik ya..

    ReplyDelete
  14. salam lebaran anum... byknya TER (",)
    moga selamat sampai ke kampung halaman dan selamat kembali bertugas :)

    ReplyDelete
  15. nom... aku minta maaf kalu selama kite kenal, aku pernah buat kau sakit jiwa ke kan.. ape pun kawan ngan kau mmg best sebab kepala kau jugak giler mcm aku...

    camat hari raye, maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  16. salam aidilfitri..:)
    ampun maaf di pinta...

    ReplyDelete
  17. NMO2:Sama-sama la ek
    anum pun sama minta maaf andai ada salah dan silap, hehehe
    Cik Ecah: sama la cik ecah

    ReplyDelete
  18. selamat hari raya aidilfitri....
    ampun maaf dipinta kalau ada terkomen over kat sini yer....

    ReplyDelete
  19. Salam Aidilfitri Anum...

    maaf zahir batin...;)

    ReplyDelete
  20. wahida: sama la
    mynameismy:selamat hari raya gak

    ReplyDelete
  21. anum...ni email akak...

    comot81@gmail.com

    ReplyDelete
  22. cikmot: ok.. jemput la dtg ek

    ReplyDelete
  23. Dear Anum, Selamat Hari Raya.. Zana mohon ampun & maaf sekiranya ada tersalah kata & terkasar bahasa sepanjang perkenalan kita dalam dunia blog ni.. semoga lebaran kali ni lebih bermakan untuk kita semua.. take care.. Salam lebaran penuh ikhlas dari Zana Adieyza Sekeluarga..

    ReplyDelete
  24. slmt hari raya...maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  25. Selamat hari raya untuk anum & family. Smoga selamat perjalanan pergi dan balik ☺☺

    ReplyDelete
  26. Selamat Hari Raya utk Anum jugak :))

    ReplyDelete
  27. Zana: thanks zana
    redza:sama la kita
    fiza: thanks sis
    Puan Stoberi: selamat ari raya gak sis

    ReplyDelete
  28. salam aidilfitri.. ampun maaf juga dari Lia ye sekiranya ada terkasar bahasa ye..:)

    ReplyDelete
  29. selamat hari raya, maaf zahir batin juga buat anum..

    akak follow..hehe

    ReplyDelete
  30. selamat hari raya...:P

    moga kemeriahan syawal ni membahagiakan kita semua

    ReplyDelete
  31. selamat hari raya....

    maaf zahir dan batin...!!

    ReplyDelete
  32. Lia: thanks, sama2 la kita ya
    syarifah: terima kasih
    papa mifz: selamat hari raya gak

    ReplyDelete
  33. selamat hari raya.. moon minta maaf andai ada wat salah dan silap kat anum yerk..

    ReplyDelete
  34. cikmoon:selamat hari raya
    maaf jika ada tersalah komen di alam maya

    ReplyDelete
  35. selamat hari raya anum... happy2 balik beraya...

    ReplyDelete
  36. norhisham:selamat hari raya
    maaf zahir dan batin
    kalau ada tersalah di alam maya

    ReplyDelete
  37. comeynyaaa kad raya dia, ucapan pun mabeles... selamat hari raya buat anum n hubby...

    ReplyDelete
  38. selamat hari raya.. lawanye e-card die... :)

    ReplyDelete
  39. selamat hari raye..nk duet raye bole?? :P

    ReplyDelete
  40. anum, selamat hari raya maaf zahir batin jugak...have fun di hari raya...be safe

    ReplyDelete
  41. salam aidilfitri anum...

    maafkn sy if ada buat salah dan silap dgn kmu yaa...

    smga happy selalu=)

    ReplyDelete
  42. Selamat Hari Raya dear..dla pun nak mintak maaf gak kalau2 ade tersalah cakap/komen sepanjang kenal kat alam maya ni..take care^^

    ReplyDelete
  43. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin, anum!

    ReplyDelete
  44. Hanis: thanks sis
    Soly_solicious: thanks..
    Dr Bean: you too

    ReplyDelete
  45. syrupmasin: ermmm boleh, meh dtg umah
    ms red: thanks sis
    azeanthy:thanks

    ReplyDelete
  46. D_LA:THANKS DLA
    Gedek: thanks uncle

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum