Campaigns

Aug 25, 2011

Huge Chewing Gum Sculptures in Venice

Assalamualaikum & Very good moning semua..
My N3 hari ini just nak fwd
E-mail yang funny
Layaaaaaaaan......
Simone Decker is a talented artist who lives and
works in Frankfurt.
Simone has created a series of unique sculptures
that look like a big big chewing gum wads in Venice.
 Besarnya.............
 Uniknya.....
 X  meletop ke ni.. hehehe
 Klasiknya......
 Nie bukan leh mkn da nie.....
 Sangat kreatif.....
Macam-macam style chewing gum nie kan..
hehehhehee..
Anum dah x sabar nak balik kampung ini..
Kat office ramai yang hari ni keja last..
Kawan2 macam mane?
Bila start cuti raya?
Share:

56 comments:

  1. tak cuti sebab duk kl jek so malas nak amik cuti...simpan nk balik labuan umah mak mertua hjg thn nanti..

    ReplyDelete
  2. kretip2..

    cuti raya t aje.. 3hari sudahh.. =0

    ReplyDelete
  3. Mrs.Edy: ooooo... best gak pg labuan kan
    mynameismy: unik

    ReplyDelete
  4. kreatif nye...slmt hari raya dr umi & co. esok umi dah tolak balik kg da...tataaaaaaaaaa (^_^)

    ReplyDelete
  5. nuyui: syoknya....
    x sabar nak raya nie

    ReplyDelete
  6. sweet umi: bestnya,... anum keja lagi hari isnin

    ReplyDelete
  7. selamat balik kampung ye anum...

    (balik naik vespa ke?)

    ReplyDelete
  8. gedek: heheheh selamat hari raya uncle..
    x la uncle drive..

    ReplyDelete
  9. tutup laluan ke 17 best ni... hehehee

    ReplyDelete
  10. wa..kreatifnya...best..
    sy xcuti lg..kerja smpai hr jumaat...jeles dgn org lain, smlm dah mula cuti..

    ReplyDelete
  11. esk keja lagi.. last day la.. sabtu pagi baru blk.. jumaat jambatan jem huhuu

    ReplyDelete
  12. menarik..

    sy balik kampung malam raya kut..alah dekat je pon hehe

    ReplyDelete
  13. NMO2:betul.... best2
    Lady Ayu:hehehhehehe

    ReplyDelete
  14. Jahidin:heheh, anum keja sampai isnin lagi
    Nureen:hehehhe bestnya nureen, anum keja lagi

    ReplyDelete
  15. sepatutnyer hari ni lagi dah dapat cuti..!!! tapi keje sangat banyak...!! jadi mengalah..isnin baru cuti..;(

    ReplyDelete
  16. Mrs.Yie:unik
    Aty: hehhehe , anum malam raya baru balik kg

    ReplyDelete
  17. hehe,mood raya menjelma uda..

    tp umh dak kemas2..lalala..

    ReplyDelete
  18. hehe..kunyah setahun pon tak abes tu

    ReplyDelete
  19. wardah: ahah. hehehhehe
    Nuyui: bila nak kemas tue

    ReplyDelete
  20. apik: ye la sampai sakit mulut

    ReplyDelete
  21. cingam tu mesti takleh terlekat kat tapak kasut...hheee

    msred dah cuti dah hari ni...jeles tak?

    ReplyDelete
  22. msred:comfirm sis, kalau lekat x leh cabut dah
    jelesnya

    ReplyDelete
  23. bestnye org tu nak balik kampung dah ye...semoga selamat perjalanannya ye.. selamat hari raya jugak...;-)

    ReplyDelete
  24. Besarnya...kreatif.

    Esok dah last keja, lebih kepada mood raya dah nih ☺☺

    Selamat hari raya anum. Semga selamat perjalanan pergi dan balik.

    ReplyDelete
  25. Umie: heheheh lambat lagi. malam raya baru balik
    Fiza:selamat hari raya buat sis fiza

    ReplyDelete
  26. wah menarek n kreatif..nampak mcm real chewing gum kn?hehe

    ReplyDelete
  27. smart la... gula2 getah betul ke ni...

    ReplyDelete
  28. syaz@rozelt: hehehhe, ye la unik kan
    Blog anak jawa: x sure, menurut laporan betul

    ReplyDelete
  29. kreatif betul dia org kan..
    kak bui masih kerja esok..huhuhu
    nyesal x ambik cuti..

    ReplyDelete
  30. Bui: sama la sis, anum keja smp isnin, malam raya baru balik kg

    ReplyDelete
  31. Soly Solicious: hehehehe... unik sgt2

    ReplyDelete
  32. wahh unik... tetiba teringat masa g venice dulu..huhu...selamat pulang anum...take care

    ReplyDelete
  33. Hanis: ada x try kat sane..?
    selamat pulang gak sis
    dan selamat hari raya

    ReplyDelete
  34. aku cr n3 kat blog ni..ghupenye dok sebelah tepi..wakaka

    ReplyDelete
  35. JiJi yu: hehhehheh jgn marah ar...

    ReplyDelete
  36. stylo ar pic... hehe.. saya keje biase2 je.. cuti raye pon xde :(

    ReplyDelete
  37. hehe...macam2 jenis ada kan....ngeh3

    aahh...sekarang neh ramai dah bercuti..mood raya katakan..ehehhe

    ReplyDelete
  38. Umang aihhh...
    Bosar bonar...

    Slmt Menyambut Aidilfitri... :)

    ReplyDelete
  39. hakhak seni ni macam - macam orang buat..kreatif gila. :D

    ReplyDelete
  40. heheheheheheheh. memang unik

    ReplyDelete
  41. Fuyooo dahsat nye chwing gum ni.. Akakpun x ada mood dah nak duk opis ni.. Hari ni last day kijo.. ;)

    ReplyDelete
  42. salina: best la sis
    anum last keja monday

    ReplyDelete
  43. aoh. ada je idea nak buat yg aneh2 kan kak. hehehe :p



    kite dah lama dah bercuti. hehehe :)

    ReplyDelete
  44. siti kektus: bestnya dah lama cuti

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum