Campaigns

Aug 18, 2011

# Suka-suka

Home Security - this is cool !!!

Assalamualaikum Kawan-Kawan Blogger
Alhamdullilah masih dapat menjalani
Ibadah Puasa pada hari ini
Hari ini genap la 18 hari kita berpuasa
Mood Raya makin menjadi-jadi nie..
My N3 hari ini about home Security
Jom kita terjah..........
 Sudut dari dalam..
 Cantiknya..
 Sample & Menarik...
 Santai...
 Sudut dari luar..
 Canggihnya...
 Petak je umah dia..
 Sekali dari luar....
 Memang hebat..
 Siapa sangka dalam ada Rumah..
 Betul-betul selamat la..
 Semuanya tersimpan....
 Pergggggggggggg..
Bestkan kalau keselamatan rumah kita semua macam nie..

48 comments:

  1. nampak macam tak best je tapi hasilnya.. perghhhh...

    ReplyDelete
  2. simple tp mmg cnggih!!

    lau kat Malaysia ade cmni,pergh..mnjd tarikan nak tgk..

    ReplyDelete
  3. kalo umah gaya gini kena bom baru leh masuk....rasa selamat sangat kot....

    ReplyDelete
  4. aiza: memang terbaik kan, keselamatan yang tinggi
    Nuyui:canggih kan....

    ReplyDelete
  5. klau umah nureen mcm ni, mmg sgt2 selesa & terjamin... walaupon petak ja design dia..

    * hmmmm bila thn la nk dpt umah sebesar ni hehehh ;p

    ReplyDelete
  6. Nureen:bestkan nureen, rasa selamat je..
    hehhe

    ReplyDelete
  7. woh...hebatnya....

    balik raya xyah risau kena pecah rumah

    ReplyDelete
  8. perghhhh...dla mmg pantang tengok rumah canggih camni..geram je rasa..smart abes idea beliau tuh..kat ne ni?rs nak gi google laju2 je

    ReplyDelete
  9. azam:betul la kan sis
    d-la: itu la best kan dapat umah macam nie

    ReplyDelete
  10. mynameismy: macam2 kan ...demi keselamatan

    ReplyDelete
  11. betul2 selamat la kalu cenggini

    ReplyDelete
  12. hai anum..thanks sbb awak selalu dtg blog cikgu..sbnrnya cikgu dh byk kali dtg sini..tp xjmp entry...ingatkan awk letak pic je..huhu..sori..arini br jmp..br dpt komen..hehe

    ReplyDelete
  13. NM02:ye la kan selamat je
    Fad:la ye ke cikgu.. hehehhe x pe cikgu..

    ReplyDelete
  14. cantikkkknyerrrr..kalau akak dpt umah camni..dah tak kuar jalan dah huhuhu

    ReplyDelete
  15. wahida:hehehhehehe
    Pinky MoMMa:best kan sis, nak tinggalkan umah pun x risau

    ReplyDelete
  16. selmat tul la...ehhe..btul2...org buruk kalu senyum lagi lawa dri yg cantik yg x senyum..kan2

    ReplyDelete
  17. eintan:hehehheh, ye la kan, senyum itu buat kita cantik

    ReplyDelete
  18. petak je rumah dia kan tapi hebat wooo

    ReplyDelete
  19. peerrgghhhh..memang bebtul hebat..!!!

    ReplyDelete
  20. woo..dari luar nmpak mcm penjara pon ada gak... simple sgt2... skali kat dlm... cantek gler...

    ReplyDelete
  21. Lia sukalah rumah mcm tu. simple, cantik dan rasa selamat kan.. :)

    ReplyDelete
  22. aty:terbaik kan
    Cin Moon: itu la keselamatan kan
    Lia: betul2

    ReplyDelete
  23. takut la pulak rumah mcm ni... takut terkunci dlm rumah.. ekekek...

    ReplyDelete
  24. fuhhhh...rumah petak tu...

    memang cool dan selamat...heheh

    tapi dalam rumah tu cantik kan...

    ReplyDelete
  25. huhu baru je dpt email pasal umah yang super duper canggih ni

    ReplyDelete
  26. Leonora: x sis, selamat tue.. hehe
    Teaqarah: terbaik
    Ila: ye la tgk luar x cantik, tp dalam cantik

    ReplyDelete
  27. Azean: me too
    amiey: terbaik sis

    ReplyDelete
  28. kalau tutup sume, nampak cam bangang je kn.... kalau open sume.. memang terbaik la.. awesome :)

    ReplyDelete
  29. aku pun nak la umah cenggini dear..sanagt..sangat..sangat... selamat...hahahhaa!!!

    ReplyDelete
  30. honey amour:best kan sis
    semua org nak kan

    ReplyDelete
  31. wowww...cool jer umah tu....comel pun yea...

    ReplyDelete
  32. syrupmasib:terbaik kan
    Hanif: kalau umah sis, melompat la sis
    saiazuan:syok kan

    ReplyDelete
  33. Leez:smart kan sis
    Edy: best wow

    ReplyDelete
  34. memang canggih!!! mmg rasa lebih selamat kan..

    ReplyDelete
  35. memang betul2 selamat confirm pencuri xmasuk pnye...huhu

    ReplyDelete
  36. rumah cmtu blh mengelakkan dr bersifat riak ehehe

    ReplyDelete
  37. Zana:keselamatan kan
    Mrs Najib: x payah risau dah kan
    Sutera kasih: betul2

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/