Campaigns

Aug 4, 2011

# Contest

GA Vroommm Vrooommm dari Amiey Lee

Moning.. nie aku nak start join GA semula
ye la bulan-bulan puasa ini...
kali ini aku nak join GA from akuamiey
Sesiapa nak join boleh la baca details kat bawah ok


As salam kawan semua...
GA simple sempena bulan Ramadhan ...

buat peminat dan pengumpul tegar Fridge Magnet....
Fridge Magnet nih semuanya berbetuk kereta dan motor....

4 Orang Bertuah Akan Dipilih Menerusi Random
(4 aja ye - 2 lagi tuan tanah kedaun nak wat koleksi huhuhu :p)

kalau nak ikut syarat bawah ye..

1- Follow le blog kita kalau sudi
2 - Buat Entry seringkas mungkin dan amik banner and linkkan ke entry kta ni...
3 - Tinggalkan link entry anda ke bahagian komen
Tarikh Tutup : 26 Aug 2011

Kalau kawan-kawan nak join
boleh click kat sini ok dvillahati
wish me luck... daaaaaaa

18 comments:

  1. rajin join segmen yer
    gud luck,mudahan ada rezeki

    ReplyDelete
  2. thanks sis.... bulan puasa ini bebanan keja kurang...

    ReplyDelete
  3. nok, apa kata ko buat blog khas utk join segmen GA/contest bagai ni?


    apapun, gud luck!!

    ReplyDelete
  4. gd luck.. nureen pon baru join semlm.. skrg mood nk ga slow sikit..
    jom join ;)

    http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/08/eyeliners-raya-giveaway.html

    http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/07/2nd-vacation-2011-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. wahida: x nak la, nanti tak terkawal, hehhe
    fiza: thanks
    nureen: i will thanks

    ReplyDelete
  6. comelnya FM tu...good luck yea sist, hope you are the lucky one :)

    ReplyDelete
  7. smoga berjaya yer dear..

    p/s: silakan terjah blog adik miezah tu.. =)

    ReplyDelete
  8. sutera kasih: thanks
    nuyui:ok thanks..

    ReplyDelete
  9. good luck sis...

    mana la tahu..rezeki bulan ramadhan kan...amin..

    ReplyDelete
  10. Msred: anum pun suka
    Ila:amin
    Amy:thanks sis

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum. Nadh rasa cam penah tgk ja tuan tanah. tapi di mana ae. iskghh.. muskil sungguh.. T.T

    ReplyDelete
  12. frame: ye ke.. dimanakah itu
    Taufik:thanks

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/