Campaigns

Aug 22, 2011

# Suka-suka

Flying Stingray Fish

Assalamualaikum semua
Alhamdullilah kita semua dapat di beri
kesempatan untuk menjalani kehidupan lagi.
Mood raya makin menjadi-jadi nie.
Errrrrrrrrrrr x sabar nak raya
My N3 pagi ini just nak share
Gambar-gambar ikan terbang.. hehehe
Jom Laaaaaaaaaaayan
 cantiknya...
 terbaik...
 wow siapa ada skil lagi..
 hebat kan..
 memang seronok tgk...
 kalau stay dekat2 laut leh la tgk kan..
hanya ikan pari sahaja boleh terbang tau...

42 comments:

  1. rasa macam bebas je bila dapat buat macam tu..

    ReplyDelete
  2. kau tak tgk aku terbang masuk dalam kolam lagi

    kompem kering kolam tu nokss

    muahahahaha

    ReplyDelete
  3. cam tak caya lak dia leh terbang kan ehehehe...cantek (",)

    ReplyDelete
  4. NMO2: hahhahhahaaha
    Sweet Umi: cantik kan

    ReplyDelete
  5. i like asam pedas ikan pari...ahaks..

    ReplyDelete
  6. wahhhh cantiknyer..bertuah tkg amik gbr ni :)

    num..slmt ari raya syg..maaf zahir batin jg ye :)

    ReplyDelete
  7. anum - terkejut..ikan pari leh wat skill gitu..subhanallahh

    ReplyDelete
  8. wahida: best ek makan dia
    Pinky MoMMa: sama2 sis

    ReplyDelete
  9. Azam: anum keja sampai isnin next week
    Cikmoon: terbaik

    ReplyDelete
  10. ikan pari ni sedap kalau di masak kari..hehehe..

    ReplyDelete
  11. isk ini kalau dpt amik gambar sendiri mmg terbaek!!!

    ReplyDelete
  12. Bui: bestnya sis
    Rina: ye la kan memang feel

    ReplyDelete
  13. wahhhh...x pnh tgk lg ni ikan pari terbang...tabik rrr yg tukang capture gmbr ni..mmg smart

    ReplyDelete
  14. d_la: hehehhe, best kan, x sangka kan

    ReplyDelete
  15. tq beb...dpt gak rehatkan minda dgn entry mcm ni :)

    ReplyDelete
  16. teruja...cantik...kebesaran ilahi... :)

    ReplyDelete
  17. Mrs.Eady: ye la hehhehe, otak kena rest gak
    Mrs.Yie: besar kan

    ReplyDelete
  18. Nureen: best kan.. kalau kita leh terbang best

    ReplyDelete
  19. yang lagu ni taju apa ek???
    suka plak biler dengar byk kali ngeee

    ReplyDelete
  20. Lady Ayu:best kan sis... ala sis klik kat link lagu tue

    ReplyDelete
  21. wah, terbang sakan yer ikan2 tu.. terbang tinggi mcm orang baru dapat bonus jer.. hihihi

    ReplyDelete
  22. Zana:tau x pe.. dia dapat bonus tue

    ReplyDelete
  23. cantik nye shot dia. susah nak capture ni kan.

    ReplyDelete
  24. tetiba rasa nak terbang macam ikan pari neh...hehe

    tapi kalau ila terbang org lain mesti naik heran..ehheheh

    ReplyDelete
  25. Wardah: ye la , nie betul2 kreatif nie
    Ila: yezaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  26. eh, kite pon boleh terbang macam tu tau kak. sila percaya. hehe :p

    ReplyDelete
  27. ikan todak pun boleh terbang kan?hehe

    ReplyDelete
  28. Siti: baiklah.. cuba terbang
    Edy Zaidi: hebat ek

    ReplyDelete
  29. nuyui: hehehehe, betul la kan sis
    Niena: best

    ReplyDelete
  30. first time kot tgok ikan terbang camni...hihi nice shot !

    ReplyDelete
  31. Soly: jom terbang
    Sutera kasih: ye la sangat unik
    Oshin: best kan

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/