Campaigns

Aug 8, 2011

Crazy Shoes (Jualan Hari Raya)

Assalamualaikum semua
Alhamdullilah hari ini masuk hari kelapan kita berpuasa
N3 anum pagi nie mengenai kasut plak
Last week pasal rumah dan kereta
Dekat2 nak raya nie kena la cuci mata untuk raya..
hehhehehhehhe.
 cantiknya
 kalau anum pakai comfirm jatuh..
 nie boleh buat senjata ..
 hehehhehe, macam mane nak pakai nie..
 wow...
 kalau pakai raya ok tak?..
 meriahnya kasut nie..
 boleh beli nie.. hahaha
 wow2.....
 simple design.hahhahha
 macam nak pergi menyelam je
 best gak nie...
 handbag pun ada
nie boleh jadi kasut roda
ok kawan2 mane pilihan ko org
untuk raya tahun ini.. hehehehhe
Share:

53 comments:

  1. alama,stu pon xmow dibuat utk raya..hekhek..

    ReplyDelete
  2. kikikikiki, kalau nuyui pakai comfirm semua pandang

    ReplyDelete
  3. peliknye kasut2 ni...

    erk.. keta biasa je pun ^^

    ReplyDelete
  4. canggih sgt design high heels tue smpi tak tergampak haty nak pakai....

    ReplyDelete
  5. Niena: ye la x pe yang penting usha niena kan
    Lady: ye la.. sebba terlampau canggih

    ReplyDelete
  6. kak ena nak yg boleh wat menyelam tu. kalu pegi beraya, kalu umh tu panas, boleh wat kipas sekali

    auchh!

    ReplyDelete
  7. NMO2:bagus cadangan yang bagus
    hehhehhee

    ReplyDelete
  8. pelik nih....nanti kena gelak je kalau pakai ni.....confirm

    ReplyDelete
  9. azam:comfirm kan, tapi unik nie

    ReplyDelete
  10. adoi, pelik2 la design kasut tu.. hihihi.. x mo beli la.. hahahha

    ReplyDelete
  11. yg bercaption: boleh beli ni.. agk logik utk dipakai..yg laen huhu..

    ReplyDelete
  12. adieyza:hehehehhe, memang sangat unik
    Rina:hahahahaha

    ReplyDelete
  13. suka yg hijau tu jugak!ekekeeekee...

    ReplyDelete
  14. ngeh ngeh ngeh takut nak pakai la num ;p

    ReplyDelete
  15. Mrs Eady: hehehhe, terbaik tue sis
    Pinky Mimma: tengok je la kan sis
    sama la kita

    ReplyDelete
  16. mcm2 design la...tp takut nak pakai,tak reti kang jatuh huhuhu

    ReplyDelete
  17. sweet umi: ye la sama la kita umi, nanti x pasal2 jatuh

    ReplyDelete
  18. biar benar ni! ekekekek x sanggup akak .. biarlah berkaki ayam :)

    ReplyDelete
  19. mmg gempaklah klu pakai tym raya...glemer satu kampung huhu

    ReplyDelete
  20. ieda:ye la sis, nanti jatuh kena gelak je kan

    ReplyDelete
  21. redza:tau x pe. mula org nak dekat nak bergambar
    hahhahahhahah

    ReplyDelete
  22. mmg vogue la raya nih kalau ada sepasang mcm nih heheheh... yg mcm anum kata bleh beli tue ok jgk ;p

    ReplyDelete
  23. Nureen:hehheehhehe, comfirm hot siape pakai kasut2 macam nie kan nureen

    ReplyDelete
  24. Yang KUNING tak tak boleh pakai kat malaya...

    kena tangkap...!

    ReplyDelete
  25. huhuhu...berat badan semakin bertambah...so tak mampu nak kai kasut tinggi2 gitu...hehehe

    ReplyDelete
  26. kasut handbag tu 2 in 1 hehe comel..design lain yg menakutkan pun ada huhu...

    ReplyDelete
  27. gedek: ye la kan uncle.. hehehe nanti kena tangkap plak

    ReplyDelete
  28. cikmot:hehehhe boleh diet sis
    hanis:hahahahha, betul la sis

    ReplyDelete
  29. gila la , kalau orang bagi free pun amy x kan pakai ow..buat menyeksa diri je..

    ReplyDelete
  30. Amy:ye la simpan dlm almari je

    ReplyDelete
  31. pakai dengan baju kebaya..wahaha..tak bole imagine

    ReplyDelete
  32. bui berkenan dgn kasut no.9 tu
    padan dgn baju raya bui..hahahaha

    ReplyDelete
  33. x tercapai akalku nk pakai semua kasut kat atas tu..pelik beebnor

    ReplyDelete
  34. man:memang gempak la
    Bui:sesuai sis..heheh
    d-la:unik tue

    ReplyDelete
  35. rs sakit kaki teross tgk kasut2 tu....

    ReplyDelete
  36. hahaha apa ke pelik sgt kasut ni? tapi unik la kan.

    ReplyDelete
  37. sha:adoi2 sakit2
    wardah:unik nie sis

    ReplyDelete
  38. haha. kalai kite yg pkai semua2 ni, mau glemer. hahaha aneh2 sangat. :p

    ReplyDelete
  39. siti:unik dan aneh...
    hot lagi

    ReplyDelete
  40. eintan: ye la leh jatuh nie

    ReplyDelete
  41. mak oi... gilr ar sume design2 kasut ne.. ade ke orang malaysia pakai kasut cm ne ek.. hehehe

    ReplyDelete
  42. makk aiii....anum pakai ker??ihik..:-)))

    ReplyDelete
  43. Taufiq: ada sekadar perhiasan, heheh
    deqlis:tak la.. hehehe

    ReplyDelete
  44. kasut yg 1st tu kalo pakai, konfem beguling2 hihi

    ReplyDelete
  45. sutera kasih: comfirm , hehehehhe

    ReplyDelete
  46. heels biasa pun tak reti pakai, apatah lagi yang ni.hehe

    ReplyDelete
  47. pakai xboleh..hiasan dlam musium boleh..hahaa

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels