Campaigns

Aug 5, 2011

The Craziest Cars Parade Pictures

Assalamualaikum semua
Alhamdullilah hari ini masuk hari ke lima kita berpuasa
Harap-harap semua kawan dapat menjalani ibadah puasa dengan sempurna
Ok pagi ini my n3 mengenai kereta idaman.hehehe
Jom kita terjah gambar-gambar kereta idaman ini

 berminat tak?
 gempak ni, kalau bawak blk kg... hehehehe
 best nie, betul2 peminat buah-buahan
 cutenya .
 kalau macam nie, org kasi free aku x nak
 ganasnya... takut plak aku
 nie comfirm selamat nie,.. tahan lasak
 ala-ala cutenya
 baby car pun crazy..!!!
Besarnya telinga dia.. hahhahahah
kikiki, macam mane kawan2
yang mane satu crazy car kegemaran u all??
Hehehehehehehhe!!!!!
Share:

43 comments:

  1. maybe kak jue akan pilih baby car tu kot..ehehehheeh..

    ReplyDelete
  2. kak jue: sesuai ngan sis kan..
    hehhehhe

    ReplyDelete
  3. yg cute tu..lawa gak..

    nmpk comel aje..

    p/s: ahakz,tq coz sokong!! ngeh3..

    ReplyDelete
  4. haaa..nti bday ko aku kasi yg keta tikus tu yeh? tunggu tauuu..kihkihkih

    ReplyDelete
  5. Nuyui: ye la cute je ek..
    ye la anum tetap sokong nuyui..

    ReplyDelete
  6. terkejut org kg tgk anum bwk blk kete mcm tuh...

    ReplyDelete
  7. hahaha baby car tu macam baby cot bergerak! comel gila.

    ReplyDelete
  8. lawa2 tapi belum tentu ada yang berani nak hias macam tu kat kereta dia sendiri..

    ReplyDelete
  9. sya: ye la mesti org kg semua hairan.. hehhehehhe
    wardah:comel kan... suka kan sesuai utk wardah

    ReplyDelete
  10. aizamia: ye la kan sekadar pandang je boleh la

    ReplyDelete
  11. tq3..iklan jap..

    ader tag anum join ga express..mane tau bertuah..2 hari aje ni..

    http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com/2011/08/giveaway-express-by-im-bluewendy.html

    ReplyDelete
  12. Nuyui: insyaallah kalau anum sempat anum join ya

    ReplyDelete
  13. unique! tp kalau bg seploh pn, belom tentu Sha nk...ehehh

    ReplyDelete
  14. kira kereta berhiaslah nih...cantik

    ReplyDelete
  15. azam: ye la kan.. kalau betul2.. x tau la... leh bwk ke tak?

    ReplyDelete
  16. Macam², tapi cute ah baby car tu ☺☺☺

    ReplyDelete
  17. sapela yang drive tikus tu???? hehehehe... geli...

    ReplyDelete
  18. suke bb coat jugak,sng nk hangkut budak2 hik3

    ReplyDelete
  19. hehehe... mcm2 design.. cuci mata hibur hati ;)

    ReplyDelete
  20. semua xnak...xsggup wehhh nak drive keter tu huhuhuh

    ReplyDelete
  21. hehe...

    tersenyum ila tgk semua kereta2 neh..unik la...

    takoot pun ada tgk..ehhehe

    ReplyDelete
  22. fiza:cute kan
    dwaty:mesti kelakar kan
    Rina:bg percuma pun x nak ek
    mama:sesuai sis senang nak angkut ek
    Nureen:sekadar cuci mata

    ReplyDelete
  23. Redza:betul la kan.. hehehhe
    Ila:unik dan kelakar kan.. hehe

    ReplyDelete
  24. ne kalau g antar anak ke seolah xke anti kena kerumun ngan budak2 lain.. hahahaha

    ReplyDelete
  25. gambar second last tu kalau bawak g race boleh menang tak kak. hehe :p

    ReplyDelete
  26. yg mcm buaya tu nampak seram...geli2

    ReplyDelete
  27. Taufik:betul la kan, kesin budak2
    siti: insyaallah boleh. hehhehe
    sukasuki:hahhahahahaha

    ReplyDelete
  28. hehe..kereta mcm nie bwk jln mesti semua org pandang..hehe

    ReplyDelete
  29. syaz:ye la kan... siap nak bergambar lagi

    ReplyDelete
  30. kereta penguin tu cute hehe

    baby car tu paling canggih :P

    ReplyDelete
  31. heh..mcm2 ada ye...takut tak lepas JPJ je..huhu

    ReplyDelete
  32. kereta yg ada buah tu makroh bawak bulan puasa anum wei....!

    ReplyDelete
  33. wohoo.. minat yg dragon tu.. :D

    ReplyDelete
  34. lama xsinggah sini.. apa khabar, sihat ke :D


    SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN.. :D

    ReplyDelete
  35. sutera kasih: ye la cute kan
    airaniez:ye la , kalau cm nie comfirm x lepas jpj
    gedek:hahahahahhahhah, betul2
    saia:dragon power
    Niena:selamat berpuasa. hai rindu niena
    msread:ambil2 cute kan

    ReplyDelete
  36. ada yg ganah! ada yg cute :)
    macam2 citarasa manusia skrg ni

    ReplyDelete
  37. Pinky MoMMa:ye la sis, mengikut peredaran zaman kan

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum