Campaigns

Aug 4, 2011

Celine Dion's Home on the Beach

Assalamualaikum semua
Selamat pagi dan Selamat berpuasa
Setelah bercuti selama 2 hari utk
Menghadapi exam... Alhamdullilah dah selesai
Doakan saya berjaya ya kawan-kawan
Pagi ini saya nak ajak kawan-kawan segarkan mata anda
N3 hari ini mengenai rumah Celine Dion...
Mana-mana mata yang mengantuk boleh besarkan mata
Untuk tengok umah dia, cantik sangat2...
Jom kita layaaaaaaaaaaan
 bestnya
 cantik!!!
 kalau anak2 merajuk bleh duduk dlm ni..
 besarnya dia punya padang
 minum petang syook nie..
 dah macam tempat rehat je..
 aku suka la warna putih
 konsep putih hitam
 dari atas pun dah tau memang cantik
 santai aja....
 bila la aku nak dapat cm nie... hehehe
seronok kan tengok umah dia
kalau aku diberi peluang, sudah pasti
aku nak melawat umah dia...
cantik sangat2.
Share:

24 comments:

  1. alamak...betoi ke ni umah dier...seyis mmg cantik gile....adoi....nnt klo anum ada 1 umah camni...ajak sue ddk skali ye..kkikikikiki

    ReplyDelete
  2. Sue:boleh2 nanti anum ajak sue , wokay
    Nuyui: tenang je, mcm pergi bercuti plak

    ReplyDelete
  3. cntik! tp blh berangan je lerr.... :p

    ReplyDelete
  4. perghhh cantek giler kannn...terpegun tengok...

    ReplyDelete
  5. sha: betul la kan
    mynameismy:hebat kan

    ReplyDelete
  6. Bersyukurlah dengan rumah yg kita ada...Janji selesa dan ada tempat untuk berteduh dari panas & Hujan...
    Tak gituwww...????
    (ayat tahan nak berangan....)

    ReplyDelete
  7. wow....tersgt² cantik ni....
    tapi membazir agaknya...hehehe
    terlalu kaya la nih

    ReplyDelete
  8. Adan: amboi2, baiklah
    azam:ye la mesti duit dah berlebih kan

    ReplyDelete
  9. wah akalu ada rumah camni kena pakai maid..kalau x patah tulang belikat i nk ngepel hehe

    ReplyDelete
  10. bukan melawat dah, tukar hak milik terus..

    ReplyDelete
  11. walaweihh umah die..!!! giler besar n cantik..!!! tapi rase pernah terbace pasal hal umah die ni dalam paper lame dulu dah.. jiran2 die tak suker derang..sebab ade amik tanah orang lain jugak nak buat umah die tu.. n selalu buat parti kat umah..bising..!! dan lagi die tarik air umah jiran lain tuk kolam2 kat umah die nih.. so..umah2 jiran selalu tak de air...huhu.. umah dah besar giler pon jiran boleh terganggu kan.. inikan pulak umah kite yng kecik sekangkang kere...;p

    ReplyDelete
  12. Rina: ye la kan, semua ada tue... masuk2 umah tunjuk dan mintak je apa nak
    Aizamia:setuju!!!
    Aty:la ye ke. rupanya ada masalah dalaman plak. nape la tak selesaikan dulu kan...

    ReplyDelete
  13. mak aii.. bila thn la dpt umah mcm ni ;p

    ReplyDelete
  14. best la nureen kalau dpt umah mcm nie kan

    ReplyDelete
  15. kiamat 2 kali pon tak boleh dapat rumah macam ni....

    huhuhuhu

    ReplyDelete
  16. kalau kite kaya raya kak. kite buat rumah macam ni. haha :p

    ReplyDelete
  17. siti: ye la duit dah berlebih kan
    sukasuki: best kan

    ReplyDelete
  18. wow....gorjes...kalau akak merajuk nak duduk dalam tree house tu gak...

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum