Campaigns

Aug 9, 2011

Air-conditioned Bike in Market

Assalamualaikum semua
Bertemu lagi kita pagi ini
Alhamdullilah dapat lagi menjalani ibadah puasa
Hari ini masuk hari ke -9 kita semua berpuasa
Amin.... hehehehe, ok my n3 pagi ini pasal motor
Kepada semua yang menaiki motor, kadang2 banyak dugaan dan masalah
Sebagai contoh musim hujan... ok anum nak ajak kawan-kawan tgk design terbaru
motor dalam pasaran luar negara.. memang gempak
Jom Layan...........
 Smart
 anum suka warna putih
 bestnya comfirm x kena hujan
 nampak sangat unik dan canggih
 best kalau dapat nie
 dah macam kapal terbang
 tongkat=tayar macam kapal terbang
tempat duduk yang selesa
 tapi berapa ek ..kalau minyak penuh
 dalam sama macam bawak motor biasa
 bestnya, x rasa panas lagi
 ada aircond, radio, selesanya
macam mane kawan-kawan
kalau ada jual kat malaysia
anum memang nak beli
aspek2 keselamatan pun ada
banyak kelebihan
bila la nak masuk malaysia design cm nie kan...
hehehhehehheh

Share:

55 comments:

  1. pehhh mmg gempak...tpi klu aircond rosak agak2 buleh buka tak tingkap tu

    ReplyDelete
  2. penunggang motor tak blh nk meragut lg la kan...heheheh

    ReplyDelete
  3. redza:boleh kot mcm kereta
    Sya:bagus2

    ReplyDelete
  4. bagus²....x de la masalah parking nti...hehehehe...

    ReplyDelete
  5. kalau motor ni murah mesti ramai yg booked hehe..selesa berekon :)

    ReplyDelete
  6. nuyui:belum masuk malaysia
    amen:best dan kurang kes ragut
    Pinky MoMMa:ye la sangat selesa sis

    ReplyDelete
  7. canggih dah skrg ni...motor pun dah berekon ni...agak2 ramai tak yg beli hehehe

    ReplyDelete
  8. sweet umi:kalau ada jual kat malaysia anum nak beli umi
    Lelord: cute ...

    ReplyDelete
  9. anum bestnye.. tak kena hujan kan kalau moto gini... huhuhu

    ReplyDelete
  10. camni susah nak cilok² ni....hehehehe
    macm kereta jugak ni

    ReplyDelete
  11. amiey:ye la sis, anum selalu je takut nak balik kalau hujan...

    ReplyDelete
  12. pernah tgk kat tv jer live belom lagik :D...
    ok gak la x kena ujan ngeeee

    ReplyDelete
  13. azam: x la susah, sama je besarnya..
    Lady Ayu:ye la kan... syoook

    ReplyDelete
  14. walaweeiihh..motor pon nak ade air cond jugak sekarang...fuuhh.. eerr..tapi motor ni demuk ar..susah nak mencelah gak macam motor biase..harus redah jam.. baik bawak kereta..huhu

    ReplyDelete
  15. aty:tak la sis, motor nie sama saiz, cuma dia gemok skit
    ala macam super bike je.. masih boleh mencelah2 hehhehhhe

    ReplyDelete
  16. kalu nak berenti, camner kekdahnyer? nak tongkat pakai aper?

    ReplyDelete
  17. NMO2: kalau nak behenti kaedahnya macam kapal terbang
    tekan suiz keluarkan tyre macam nak mendarat, hehe hebat kan

    ReplyDelete
  18. fuyoohh..bestnya..hari2 naik g class mmg tak itam nih..hehehe..

    ReplyDelete
  19. bgsnya kalau ada motosikal mcm ni,tak kena panas atau hujan..*_*..kalau eksiden pun taklah cedera sgt kot..hehe

    ReplyDelete
  20. Ini pakai road tax moto ke roadtax kereta..?

    ReplyDelete
  21. fatin:comfirm kan dik
    Bui:ye la aspek keselamatan diutamakan bui, best kan
    gedek:itu la comfirm mahal kan

    ReplyDelete
  22. unik!! semuanya unik!! tapi harganya mesti mahal kan..

    ReplyDelete
  23. wooah..Designer malaysia takkan berani nak propose design camni.Takut JPJ tak lps..haha

    ReplyDelete
  24. adieyza:ye la kan sebab siapa ada kelengkapan yang selesa
    airaniez:betul la kan, kalau lepas pun comfirm mahal

    ReplyDelete
  25. ha kalau motor cenggini sy nk beli...psl cam selamat skit..syoknyaa

    ReplyDelete
  26. comel gile , kalau ada nak cuba bawak la walaupun kaki tak sampai hehe..

    ReplyDelete
  27. wahh kompem harganya mahal! tapi mcm minicar pun ada gak...

    ReplyDelete
  28. kalo dpt beli, mmg tak kelip mata org tgk kita hehe

    ReplyDelete
  29. sutera kasih: betul pas tue ramai nak tumpang

    ReplyDelete
  30. segan arr nk naik moto cam nih.. heheheh

    ReplyDelete
  31. Nureen:mana ada sengan , bangga lagi, hehehe

    ReplyDelete
  32. smart!..selalu jugak terbayang mto yg mcm nie..senang dikala hujan atau pns..hehe

    ReplyDelete
  33. aha! motor macam ni mesti penyimbah asid tak dapat beroperasi dgn jaya nya! haha :p

    ReplyDelete
  34. fuhh sis nak jugak laa...smart..tak kena hujan hehe..jatuh pun tak calar balar terus atas jalan..:))

    ReplyDelete
  35. kalo masuk Msia pun ntah brp la agak nye harga nye...sure mahal gila nih...

    ReplyDelete
  36. Salam.
    dah jadi macam kereta plak kan? Ni kalau kat Malaysia harga berapa yer?

    ReplyDelete
  37. kalo ada motor camne gerenti saya tak bawa kereta dah...hehe

    ReplyDelete
  38. WOW!!! Mmg AweSoMe Laa Kan~~
    kalau da ade kat pasaran M'sia and harga pun berpatutan mmg nak Amik SaTu Laa KaN~~~ ^^
    SuKa yG DesiGn2 sofistikated ni.. =)

    ReplyDelete
  39. wooohhhaaaa,


    kalau bagi free aku nak ke tak ek ?


    ummpphh.

    ReplyDelete
  40. adakah harganya sama dgn kereta?atau sama dgn motor biasa?

    ReplyDelete
  41. menarik ni. dapat satu besh gak ni..

    ReplyDelete
  42. bestkan kalau masuk pasaran malaysia
    tp kalau masuk mybe roadtax akan tinggi macam pakai keta la plak
    apa yang anum suka penjenayah x leh dah buat suka2 hati kan

    ReplyDelete
  43. semat2....unik sungguh pale otak depa duk pikir

    ReplyDelete
  44. Soly:ye la kan.. macam2 idea kan

    ReplyDelete
  45. huhuhu... mmg best motor ni... hujan panas dah tak yah berenti bwh jambatan lagi kan...

    ReplyDelete
  46. hisham: ye la boleh teruskan perjalanan.. syok

    ReplyDelete
  47. hahha. stylo giler.. tp kadang2 nampak cam mengarut lak :)

    ReplyDelete
  48. Taufiq:syok la , idea yang bagus
    Niena:hehhehhehhehe

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels