Campaigns

Jul 20, 2011

Wordless Wednesday #2

Selamat pagi semua
Wordless Wednesday aku hari ini
hehhehhehhe..
 siape lagi besar..??
apa kawan2 boleh nampak... ??

Share:

21 comments:

  1. Ya Allah..tembam nyer.. geram Kekda nengok..kalo dpt tu da cubit2 pipinya
    (eh..sesuko ekau yo kan nak cubit pp anak org. hahaha)

    by d way Anum, meh emel address anum kat Kekda - atas kesungguhan Anum utk menang GA Kekda tu, Kekda nak bagi la saguhati sket. Emel kat cikstoberi@gmail.com eh :))

    Moga kita akan terus ber 'sahabat' di alam maya ini :))

    ReplyDelete
  2. Kalo anak anum tembam camni mau tumbang mamanye..hehehe...

    Moga² anum cpt² dpt baby jgak nti bleh kwn dengan baby Abreeq... =)

    ReplyDelete
  3. Tembamnyaaaaa...nak sama beso bb tu ngan ko dik ☺☺☺

    Akak doakan smoga anum cepat² dpt baby ^_^

    ReplyDelete
  4. aku nampak dia dah nak sama besor ngan ko...haha!!

    ReplyDelete
  5. PuanStoberi: geram kan sis
    anum pun x larat nak dukung dia
    hahhahhaha
    thanks sis sebab nak kasi saguhati
    Edy:pandai... bagus2
    Amen:insyaallah amen, kalau anak anum besar mcm nie, pengsan anum
    hahhahhaa
    Fiza:insyaallah sis.. ini gambar anak buah anum nie
    Wahida:muakkakakkakkaka, ko paling pandai beb

    ReplyDelete
  6. ahaha tergelak baca komen wahida, dedua baby pun comel! geram nak cubitttsss

    ReplyDelete
  7. Hanis:ye la mane taknya besar nak sama ngan anum dah sis
    hahahhaha

    ReplyDelete
  8. tembamnya..
    cute mum suka tengok baby tembam..
    dania dulu jer tembam.. sekarang dah halus jer..

    ReplyDelete
  9. tembam & comel!! geram jer zana tgk.. rasa nak geget!!

    ReplyDelete
  10. chubby tembam.. suka nengok.. ;)

    ReplyDelete
  11. Cute Mu:ye la comel je kan cute mum
    Adeyza: tomei2 kan, berat, x larat anum nak dukung
    Aiza: tomei2

    ReplyDelete
  12. tembamla bby tu..

    haaa,sis xsbr nak ade bby ea..

    ReplyDelete
  13. Nuyui: ye la, belum ada rezeki kan
    hahahha

    ReplyDelete
  14. aiyoooo.... tgk la peha tu!! gegettttttttt... ahahha...

    ReplyDelete
  15. Rina: tembam dan sgt berat.. dukung kejap je, x larat lama2
    Leonora:errrrrrrg geram kan

    ReplyDelete
  16. dia lg besar dari kau num

    esok kalu kau dah ada anak, camner la nak dukung tu? kau kena makan byk skit, amek vitamin ke..

    jadi mcm ahkak kau ni

    membesar bagai JOHAN

    hahaha

    ReplyDelete
  17. paha baby tu lebih besar dr lengan anum lah..mmg tembam abis..bak sini,bui picit2 dia..hehehe

    ReplyDelete
  18. sape ni num? syomellss sgt...nk pinjam!

    ReplyDelete
  19. NMo2: hehhehheh, tau x pe
    tp comel kan dapat anak besar mcm tue.. hehhe
    dah makan banyak, x naik2 , hehe
    Bui:tembam sis, nak dukung pun x larat, hahahha
    Sha: anak buah anum.... amik2 , sha larat ke dukung dia. hahaha

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels