Campaigns

Jul 27, 2011

Wordless Wednesday #3

Good Moning to all my friend.
My n3 today about wordless wednesday
Layaaaaaaaaaaaaan...

Sweet Memory
Friend @ Uitm

Share:

31 comments:

  1. best lama x join aktiviti gini @_____@

    ReplyDelete
  2. wow...seronoknya dapat buat aktiviti lasak ni
    suka sgt²

    ReplyDelete
  3. Anum..mulalah rasa syok lak nieh..pas bersalin..I'll be back.. :)

    ReplyDelete
  4. beshnyer...!! rindu zaman2 study dolu2 ngan kawan2 macam ni...:)

    ReplyDelete
  5. waahhhh... dejavu sgt masa muda2 dulu... hehe

    ReplyDelete
  6. anum memang suka xtvt outdoor nie..
    cuma sekarang dah kurang sebab every weekend ada kelas.. rindunya

    ReplyDelete
  7. Wardah: nie kat Kuala Kubu Bharu

    ReplyDelete
  8. mengingatkan bui pd member2 lama lah gmbr ni..huhu..kenangan bersama kwn2 kekal dlm ingatan kan

    ReplyDelete
  9. Bui:ye la bui best kalau kita selalu buat xtvt macam nie

    ReplyDelete
  10. bestnyerr.. nureen x pernah pon join outdoor masa study dulu hehehe

    ReplyDelete
  11. mesti happening kan..
    ai pun suka xtvt macam ni tapi sejak dah ada askar2 ni susah sikit nak bergerak..

    ReplyDelete
  12. eh, sha kt kolej dulu pon penah g camping kena bwt rakit cmni....guna tong biru besar tu...tp sbbkn ikatan x kuat, abis semua terbarai....naseb baik pakai safety jacket, kot x, sha la org pertama tenggelam dulu...muahaha

    ReplyDelete
  13. owh rindunye zaman belajar..memang menyeronokkan dik :)

    ReplyDelete
  14. Nureen: seronok tau
    Aiza: ye la, kalau dah ada askar2 susah skit kan
    sha:hehehehhe, ye la anum mula2 naik rakit takut gak, takut tenggelam
    Pinky MoMMa:best kan sis

    ReplyDelete
  15. bestnyaaa super duper cool! masa belajar dulu tak pernah join aktiviti mcm n huhu...sadiss..

    ReplyDelete
  16. seronoknya....

    jom join http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/07/giveaway-edy-still-beauty.html

    ReplyDelete
  17. bestkan dpt berjimba2 dgn kawan2.. :)

    ReplyDelete
  18. wahida: betul2
    Hanis:best sis
    deqlis:best
    Lia: betul2

    ReplyDelete
  19. wahh syoknya aktiviti outdoor..
    tong besar ganti sampan hehe

    ReplyDelete
  20. Sutera Kasih:itu la sis seronok je

    ReplyDelete
  21. main rakit-rakit ke tu..teringat dulu sy main kayak..sekali jer..pehtu takmo dah..

    ReplyDelete
  22. Rina:ye la kena bina dan race rakit...
    hbs tangan luka2

    ReplyDelete
  23. beshnyee..rindukan zaman² semua tu.. :)

    ReplyDelete
  24. Sweet memory sungguh yer ☺☺

    ReplyDelete
  25. Bestnya may dah lame x join aktiviti cam tue...

    ReplyDelete
  26. wahhhhhh...bestnye wat 8tvt camni..mmg sweet

    ReplyDelete
  27. bestnya bila dpt buat aktiviti dgn member2 kan..

    ReplyDelete
  28. anum memang minat buat xtvt outdoor
    best, dapat hilangkan tension

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum