Campaigns

Jul 8, 2011

Sweetie Cheese....

Assalamualaikum dan very good moning to all my friend..
Hehhehe, pagi nie aku x tau nak letak n3 apa..
Aku just nak share ngan ko org.. last week aku ada la jenguk2 blog
kawan-kawan, sekali aku terpandang Sweetie Cheese kat blog si Wahida... telan air liur aku tgk kek ni..
Aku salah seorang peminat cheese, apa saje yang ada cheese aku nak makan... hehehehhehe.
Disebabkan aku tgk kek ni, mula la aku gatal tangan nak order,
mana tak nya, x kan nak telan air liur je.. hahhahhaha

So aku pun gatal tangan la, jenguk kat blog tuan punya kek nie..Mr-curly-keli
apa lagi, terus je email dia.. x lama lepas aku email ada respon baik
yezaaaaaaaaaaa.. dapat order..
Mr curly nie sangat la peramah.. beb, senang sgt nak berurusan dengan dia
Tepat jam 11.35pm malam tadi, kek aku pun sampai.. yahooooo
Baru masak ini, fresh dari ladang.. hehe
Sedapnya....
x sabar aku nak makan...
Special tester ini khas utk org2 MATRADE je...
Aku sempat la try satu malam td.. sangat lazat

Yang sedihnya aku x sempat nak makan lagi kek ini sebab dah lewat malam kan..
aku tunggu time nak balik umah nak belasah kek cheese ..
nyum2..
Thanks to Mr-curly, her wife and friend sudi hantar kat umah..
Memang peramah sangat-sangat...
So sesiapa nak try leh click blog dia..
Enjoy..................


Share:

17 comments:

  1. nyum2x...tlg mknkan tuk sis yer:-)

    ReplyDelete
  2. sedappp nnyeee anumm..arhh sedapnyee..anum..bape harga sekotak tu plus penghantaran?

    ReplyDelete
  3. deqlis: baik sis
    nuyui: kalau suka, cuba try
    kak ju: satu kotak rm50, penghataran percuma tp after office hour jr..

    ReplyDelete
  4. Sedapnyaaaaa...nak sikit ☺☺☺

    ReplyDelete
  5. yang share ngan kak ena tu ada sekali ker?

    ReplyDelete
  6. http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/07/1st-give-away-lucky-draw-dsweetchoc.html

    hye bestnye..sedap ni..jom sy tag awk..n follow..sini

    ReplyDelete
  7. fiza: boleh2, meh cini
    sha: nyum2
    kak ena: ada... x sabar nak mkn la tue
    sally:ok.. thanks
    sham:nak amik skit kek

    ReplyDelete
  8. ko dah rasa sikit tadi kan? mmg sedap kan...tak nyesal order kan...

    ReplyDelete
  9. wahida: sumpah x nyesal aku order..
    thanks , ini semua sebab baca blog ko beb.. hehehhe

    ReplyDelete
  10. tq..tq.. sbb sudi oder.. den xkisah kalo xsodap pn bg tau je laa.. utk penambahbaikan mutu dan kualiti (skema gitu..)

    ekau sapu sapo pnyo kek tu? kek ekau yg nk bg omak tu, make sure omak ekau yg mkn, jgn ekau lak yg lobih2..

    apo2 pn timo kasih byk2 sobab sudi oder n wat n3 ni.. hope pas ni xsorik laie nk oder bebanyakkkk.. hikhik..

    ReplyDelete
  11. wah..sedap nyer..mr curly dpt poskan ke kuching tak..?hehehe

    ReplyDelete
  12. mr curly: alhamdullilah kek udoh smp kat mak den, sedap katanya...
    tp den la makan paling banyak, hahhahha
    Bui: memang terbaik sis

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels