Campaigns

Jul 13, 2011

GA sempena nak sambut ramadan nih!!

Selamat pagi semua
kali ini aku nak join GA from Cik gugu..
sesiapa pun boleh join
kalau nak join click je sini...Cik gugu

aku saje je join , ye la x lama nak pose, so nie kira GA sebelum pose la nie..

Hi Cik Gugu (terlebih dahulu, salam perkenalan)
nie details saya
Nama Penuh: Norzakiah  Hanum Bt Abd Majid
Umur:28 (tua sudah)
Kerja/Study: saya sudah bekerja.. (hehe)
Share:

9 comments:

  1. Gud luck..
    Rajin Anum join GA yer..
    Mesti selalu menang dah ni :)

    ReplyDelete
  2. hehhehehe,
    insyaallah
    nak kata selalu menang x jugak.. tgk rezeki cik gugu...
    hehhehhe

    ReplyDelete
  3. uiks dah 28 eyh? mcm x pecaye psl anum nmpk sgt muda remaja..ehehe..

    ape pn all da best! rajin join GA

    ReplyDelete
  4. Sha: hehhehehe
    ala dah kantoi... hehhehhe ye la muda sgt nie
    thanks sha

    ReplyDelete
  5. rajinnya anum join ga hopefully ada rezeki anum, amin...

    ReplyDelete
  6. sis nmpk muda ler..

    tq join sis ;)

    ReplyDelete
  7. cik gugu:muda la sangat ek..
    hahahahha

    ReplyDelete
  8. adik nape sgt rajinnnn? hahaha all da best ya ^_^

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum