Campaigns

Jul 17, 2011

SEGMEN MSRED : MY FAVORITE PHOTO AND WHY

Kali ini nak join GA from MsRead plak...
Bila aku baca je n3 MsRead terus berminat nak join
Syarat2nya pun sangat mudah
My Favorite Photo....
tadaaaa

nie dia.. sebab apa gambar nie jd pilihan
kerana ,, gambar ini di ambil masa kami 
pergi travel @ Indonesia on 2008
yang bestnya dan sebab aku suka 
gambar ini adalah kerana aku 
rasa kelakar sangat mat salleh yg bergambar
dengan kami... memang sporting gila..
yang bestnya mat salleh ini sangat kelakar orgnya..

aku nak tag 2 org blogger
1. fa
untuk details baca kat bawah nie....

First, buat entry bertajuk, SEGMEN MSRED : MY FAVORITE PHOTO AND WHY

Second, letak header msred kat atas tu dan link kan ke entry ni.

Third, dalam entry tu letak favorite picture you all ( satu je ) dan cerita lah kenapa gambar tu istimewa.

Fourth, letak link entry you alls kat ruangan komen kat sini.
Thats it. Senang jer kan?

Nak follow blog msred ke tak, terpulang. Kalau nak tag rakan blogger lain, msred sangat hargai dan terima kasih diucapkan.

Tarikh tutup : Rasa-rasanya 20 Julai 2011, hari Rabu 11pm. Nanti msred listkan link peserta dan kita sama-sama boleh terjah dan sambil baca entry mereka. 
 
ok kawan2 wish me luck
kalau nak join 
click je link...msredcheesecaked


Share:

8 comments:

  1. cik anum,

    kelakar pulak mat saleh tu. apala dia buat gaknye...

    tengs yea sudi join....

    ReplyDelete
  2. hahhahha
    dia nak tunjuk lambang rock
    hahahhaa

    ReplyDelete
  3. yer pak mat saleh itu mmg nampak kelakar hehehe

    ReplyDelete
  4. Jiejah:sporting gila dia
    hahhaha

    ReplyDelete
  5. wah~ jauhnya berjalan...

    datang dari segmen yg sama =)

    ReplyDelete
  6. wah..indonesia..cantik..cantik..singgah dari segmen msred..:)

    anis nak ajak join ga nie..rajin rajin join lah erkk..tq..:)

    http://anismelon.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum