Campaigns

Jul 13, 2011

Saya nak Tiket David Archuleta Percuma Dari Darkbatman

selamat petang semua
hari ini keja aku join contest/GA je la
hehhehe, harap2 ada luck aku.
sesiapa nak join leh la click link ini..darkbatman
untuk details leh baca kat bawah ek..
aku nak tag 3 orang friend
 Detailnya....
Date: Tuesday (26th July)
Time: 8PM
Venue: Stadium Negara

Cara nak dapatkan?
1. Buat entri ”Saya nak Tiket David Archuleta Percuma Dari Darkbatman”
2. Tag 3 orang rakan – rakan.
3. Tinggalkan link di ruangan komen entri ini.
4. Tarikh tutup adalah sampai esok saja untuk join random giveaway ini.


Share:

5 comments:

  1. Thanks tag sy, dah join n follow awak :)

    ReplyDelete
  2. thanks tag! tarikh tutup rini kan... wuwu kalau tak sempat join jgn marah eh.. apapun goodluck! kalau menang jgn lupa hapdet sini tau

    ReplyDelete
  3. Elih: thanks
    Hanis:baik sis, x pe faham sis bz je ek

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum