Campaigns

Jul 17, 2011

# Contest

SAYA NAK GA DARI KOREA DAN BANDUNG!

selamat petang semua.. kali ini aku nak join GA 
GA ini daripada dua org adik beradik ni

 wish me luck ya kawan-kawan

Ok saya nak tag dua org kawan


kalau kawan-kawan nak join bleh la 
untuk maklumat lanjut boleh baca 
syarat-syarat kat bawah ini ok

Syarat-syarat penyertaan:
  1. Beralamat di Malaysia dan mempunyai BLOG.
  2. Follow dua blog berikut. (follow untuk sebarang update.sebarang kecuaian anda mengenai update berkenaan GA ini, pihak kami tdk akan bertanggungjawab)
  3. Buat satu entry bertajuk : SAYA NAK GA DARI KOREA DAN BANDUNG!
  4. Copy code banner GiveAway di atas dan letakkan di entri anda (dalam ruangan EDIT HTML).
  5. Tag sekurang-kurangnya 2 orang & pastikan dorang tahu yang dorang ditag.
  6. Hantarkan link entri anda di ruangan komen entry INI sahaja.
  7. Tarikh tutup penyertaan: 15 Ogos 2011.

Haaaa, senang je kan. Hehehhe. Oke, jom tgk hadiah2 yg menanti anda.


Hadiah Giveaway:

  • 5 hadiah utama dari Bandung dan Korea.
  • 10 hadiah saguhati dari Bandung.
  • 1 hadiah istimewa untuk peserta yang tag paling ramai. ( Fridge Magnet dari Korea)



6 comments:

  1. Cik anum,

    Gud luck kontest yea...menang nanti bule la selebret kt mekdi...hheee...

    Jemput join segmen kalau berminat, tengs yea...

    http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/07/segmen-msred-my-favorite-photo-and-why.html

    ReplyDelete
  2. fa: thanks
    msredcheesecake:thanks, i will

    ReplyDelete
  3. thanks anum!! gud luck okeh.. ^^

    ReplyDelete
  4. tenkiu join. goodluck. =D


    Hadiah GA boleh tgk kat sini.

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/hadiah-untuk-giveaway-dari-korea-dan.html

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/