Campaigns

Jul 16, 2011

Pinky MoMMa Wrangler Likers Give Away-1

Hi Pinky MoMMa.. 
jom join GA ni..
Untuk details leh baca kat bawah nie...
Cara-caranya adalah....

1. buat entry dengan tajuk :
Pinky MoMMa Wrangler Likers Give Away

2. tlg like this page: http://www.facebook.com/MyWrangler

3. then klik: http://apps.facebook.com/mywranglerway/
4. search photo: DIYA NADIA

5. print screen gambar yg korang dah vote..contoh seperti di bawah..
pastikan nampak details seperti di dalam kotak tu
dan last letak URL kat komen box Pinky Momma okeh
nak tau tak pe adiah nye
jom lihat.. (^_^)

1. Cash or Top up RM50
Blog Feeds anda akan di letakkan di atas (mcm Miss LIbrarian)
selama sebulan..
Blog Promote and Sticky Post entry for U..

2. Cash or Top up RM30
Blog Promote and Sticky Post entry for U..

3. Cash or Top up RM 20
Blog Promote and Sticky Post entry for U..

so sape nak join klik SINI
tarikh tutup end of 31 July 2011

so apa tunggu lagi kawan2 jom reramai join GA ni
click je link nie...Pinky MoMMa


Share:

5 comments:

  1. anum..thanxxx sayang :)

    boleh juga guna id FB sedara mara or kawan kawan utk vote..tp entry dtg dari blog kamu..sbb sis count on votes paling banyak..

    more entry..more votes..chances to win high!
    leh refer side bar utk lihat pesaing terdekat ya :)

    moga ada rzeki anum..

    ReplyDelete
  2. gud luck...semoga monang la eh...

    ReplyDelete
  3. Ohh kamu suka join GA kan...jadi anda di tag. sila sahut cabaran k. kehkehkhe

    http://celotehbongsu.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

    ReplyDelete
  4. Pinky MoMMa: Thanks
    Hanif: thanks
    Papa Mifz: Tahnks
    Putri bongsu: dah join, saya tag awk gak

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels