Campaigns

Jul 17, 2011

Pinky MoMMa Wrangler Likers Give Away-2

Hi Pinky MoMMa..
ni n3 anum yang kedua..
sesiapa nak join boleh baca
 details leh baca kat bawah nie...
Cara-caranya adalah....

1. buat entry dengan tajuk :
Pinky MoMMa Wrangler Likers Give Away

2. tlg like this page: http://www.facebook.com/MyWrangler

3. then klik: http://apps.facebook.com/mywranglerway/
4. search photo: DIYA NADIA

5. print screen gambar yg korang dah vote..contoh seperti di bawah..
pastikan nampak details seperti di dalam kotak tu

sis kawan adik dah vote
sis my sister dah vote kan

dan last letak URL kat komen box Pinky Momma okeh
nak tau tak pe adiah nye
jom lihat.. (^_^)

1. Cash or Top up RM50
Blog Feeds anda akan di letakkan di atas (mcm Miss LIbrarian)
selama sebulan..
Blog Promote and Sticky Post entry for U..

2. Cash or Top up RM30
Blog Promote and Sticky Post entry for U..

3. Cash or Top up RM 20
Blog Promote and Sticky Post entry for U..

so sape nak join klik SINI
tarikh tutup end of 31 July 2011

so apa tunggu lagi kawan2 jom reramai join GA ni
click je link nie...Pinky MoMMa

Share:

9 comments:

  1. thanx adik comel :)
    sis dah update di side bar..thanxxxx ye yang..

    leh refer side bar utk lihat pesaing terdekat..leh vote guna id fb kawan2..sdara mara..adik bradik utk peluang menang lebih tinggi :)

    all da best adik comel ;)

    ReplyDelete
  2. anum..sis dh update kt side bar ya..
    all da best num...

    ReplyDelete
  3. lompat katak kat sini :)

    gud luck dear :)

    ReplyDelete
  4. Pinky MoMMa: thanks
    Niena:thanks sis

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels