Campaigns

Jul 14, 2011

Giveaway Dari Korea @fasihah.com

salam tengahari semua
hehhehhe, semenjak dua menjak nie aku dah jadi gila contest/GA
nie aku join...
semua orang pun leh join.. kalau berminat nak join
just click je sini...Fasihah
nak tau lebih details leh baca kat bawah ok....
Pagi! :) Buat pembaca budiman juga budiwati sekalian. Abang kakak adik-adik yang kiut-kiut comel mata sepet. Eh tak. hehe Finally.......................... berjaya juga nak buat Giveaway untuk pembaca belog kumbang ni. Ok, dengan kerjasama StoreKing, tuan tanah kedaung berhasrat nak bagi 10 Giveaway untuk yang bertuah.

Setelah berbincang dengan owner Storeking yang sedang berada di Korea sekarang menhadiri program Invitation daripada Kerajaan Korea. Sebelum ni, beliau dah beberapa kali pergi ke Korea. Boleh terus ke owner Storeking untuk tengok cerita-cerita Korea yang lepas.

Jadi, istimewa untuk belog ini, melancarkan Giveaway nya mulai hari ini hingga 14 Ogos 2011. Apa yang anda perlu buat?

1.Buat satu entri bertajuk : Giveaway Dari Korea @fasihah.com

2.Letakkan gambar di atas dan link kan ke entri ini.

3.Dah siap, tinggalkan komen dan url entri yang anda dah buat di entri ini.

4.Tak wajib follow, tapi pandai-pandai korang lah nak tahu update nanti kalau tak follow ye.

Ok, itu sahaja. Mudah kan? :)

Kalau ada tiba-tiba nak jadi menyumbang hadiah, boleh lah PM di Fb. hehe Ok, sekian. Soon, I will update the gifts. ;)

Doakan rezeki aku ya....


 
Share:

15 comments:

  1. Amy: thanks...wish me luck

    ReplyDelete
  2. Muhamad hanif: amin gak
    thanks

    ReplyDelete
  3. terima kasih kak anum sebab sudi join :)

    ReplyDelete
  4. Fasihah: wish me luck ok
    Wahida:thanks beb

    ReplyDelete
  5. Kalau Lee Minho adiahnya,
    kita share ehh.. :P

    ReplyDelete
  6. gudluck yerk.. mane la tau rezeki kan.. dapat hadiah dari korea tu :)

    ReplyDelete
  7. good luck...

    best tu dapat barang2 korea kan...;-

    ReplyDelete
  8. Cik Shinju: hehehehhe leh2
    Taufik:thanks
    Ila:insyaallah

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum