Campaigns

Jul 25, 2011

Fun on The Floor Photography

selamat petang semua
kali ini n3 pasal seni photography
aku memang minat sangat seni photography
tp nak dapat sebijik camera tue, mak ai.. mahal
ok jom kita layan gambar-gambar ni..
 cantiknya
 nampak real kan
 smart
 terbaik la
 cute
 kreatifnya
 bestnya dapat snap cm nie
 nice job
memang cantik 
wow..
bagi aku memang terbaik la dia snap
semua gambar-gambar ni..
bila la time aku plak leh snap mcm nie
aku tengah berazam ngumpul duit nak
beli camera yg cangih2 nie..
hehehhehhe



Share:

21 comments:

  1. yup... terbaek... dorg ni sebenarnya baring jer pon kan???

    ReplyDelete
  2. dwaty:betul2, disebabkan seni dan cara snap gambar jadi nampak real

    ReplyDelete
  3. baring aje tp nmpk real..

    moge hajat nak memliki tcapai ea!!

    ReplyDelete
  4. aku ni pun duk mengumpul duit gak..tapi asyik la terpakai je duit tu...haha..

    ReplyDelete
  5. Nuyui:ye la sangat kreatif kan, insyaallah
    Wahida: ye la , asyik terpakai je ek
    Wardah: terbaik

    ReplyDelete
  6. bestnya! terbaiklah! cantik sgt gambar2 tu...suka suka!

    ReplyDelete
  7. mmg kreatiff betul lah..terbaeeekkk

    ReplyDelete
  8. Amy:betul2
    Hanis:hehheheheh..
    Bui:ye la sis.. nanti anum buat hajat anum tercapai gak

    ReplyDelete
  9. lawa picture tu semua..

    moga impian menjadi kenyataan dapat camera yang sesuai.. ;)

    ReplyDelete
  10. serius sgttttt kreatip! :)
    cantik smuanye..nampak mmg real kan..

    ReplyDelete
  11. kreatifnya.....sukalah
    cantik gambar² ni...suka²

    ReplyDelete
  12. mmg kretip la.. tetiba rasa nk jd camerawomen hehhee

    ReplyDelete
  13. eeeeeeee kretiplah...nk share entri sis kat my kazenlah, cz dia mmg minat fotografi..

    ReplyDelete
  14. anum,
    cam family jer dia org ni...best snap pic gini...

    ReplyDelete
  15. awesome....... jom try buat.. :)

    ReplyDelete
  16. itu memang terbaik kan
    x kira nak beli gak camera.. hehehhe

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels