Campaigns

Jul 19, 2011

# Suka-suka

Fake Plastic Crowds You See in Movies

Assalamualaikum dan selamat pagi semua
Kali ini nak share ngan kawan2 "Fake Plastic Crowds"
Bila aku dapat email ini, baru la la aku tau
Macam mane dia org buat penonton ramai2.
Ok jom layaaaaaaaaaaan

 memang ada kilang khas
 pandai kan
 teknologi makin canggih
 sebiji macam manusia
 pakaikan je topeng
 pakaikan baju
 tengok kan dah jadi
 hebatnya
 yang depan2 je manusia
 yang belakang2 semua patung
 jimat kos kan
 x perlu bayar untuk crowds
aku kagum sangat dengan teknologi yang ada
sangat canggih, rasa-rasa kat malaysia ada ke macam ini..

17 comments:

  1. lorr gituh jer ropenyer dorang buat eh...

    ReplyDelete
  2. eeiiii... tak aci betul. selama ni kena tipu la ye.. hahaha

    ReplyDelete
  3. Adan: ye la , kt ingat ramai2 org upanya ,,
    Cik Ecah: canggih kan
    NMo2: ye la kak ina.. hahhaha

    ReplyDelete
  4. kreatifnya...kos nak buat patung x la semahal kos upah pak pacak kan..hehehe...

    ReplyDelete
  5. wah,teknologi makin canggih..terbaeeekkk *_*

    ReplyDelete
  6. Cik Shinju: betul2
    Bui: senang kan

    ReplyDelete
  7. huwaa baru tahu ni ingtkan dia kumpulkan org2 sekeliling tu pasru dpt la upah duit kopi haha...

    ReplyDelete
  8. tipah tertipu selama ni...haha!!

    ReplyDelete
  9. oooo, mcm tu rupanya.. selama ni zana x tau pun.. huhuhuhu..

    ReplyDelete
  10. Hanis:ye la kan... rupanya patung je
    Wahida:muakakkakkakka, sama la kita

    ReplyDelete
  11. Adieyza: sama la before nie anum ingat orang ramai2

    ReplyDelete
  12. Rina: teknologi yg canggih

    ReplyDelete
  13. laaa...rupanya pakai patung..ingtkan org betul2..tertipu hehe

    ReplyDelete
  14. Sutera Kasih: sama la tipah tertipu

    ReplyDelete
  15. kalau dorang guna orang betul.. banyak modal.. bila guna macam tu.. untung besar.. ;)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/