Campaigns

Jul 12, 2011

CUTE BABIES

Very good moning to all my friend
pagi2 nie n3 aku mengenai gambar2 cute baby..
pagi td aku sampai office, mcm biasa lah
aku check email, so aku ada dapat email gambar2 baby
yang sangat la cute.. sukanya aku tgk.. jom layan
 ya allah... cutenya
 comel sgt2
 ala-ala... tomei2
 indahnya ciptaan tuhan
 aku suka sgt kalau baby girl rambut curl..
 geramnya aku nengok..
 tido yang indah bg si kecil
 terbaik.....
 pandainya dia..
bestnya.... tak terkata-kata aku tgk
baby nie semua, indahnya ciptaan yang maha esa
kenapa la ada yang sanggup buang baby..
apa la dosa si kecil yang tak bersalah kan..
Share:

20 comments:

  1. comel gila semua kan! itulah kak fie heran orang buang2 baby ni.

    ReplyDelete
  2. kak fie: itu la macam mane la boleh sanggup buang kan...

    ReplyDelete
  3. alalalala...tomey..tomey nye....
    hehehehe...

    ReplyDelete
  4. so cute! bau baby adelah terbaik! haruummmm~~~

    ReplyDelete
  5. ehem2..ni petanda2 org nk ader baby sendiri..*_*

    ReplyDelete
  6. NMo:belum la sis
    Amen, sha, wahida: memang tak terkata-kata dah kan
    Bui:hehehe insyaallah

    ReplyDelete
  7. comel sgt baby2 tu..geram...huhu bila la nak ada rezeki, tula pasal...senang2 je buang rezeki yg Allah bg

    ReplyDelete
  8. baby ni mmg comel... wat pe pn nampak comel... kalo kte yg tua ni wat camtu nampak buruk jer.. hehehe

    ReplyDelete
  9. Hanis: kan anum kalau tgk bayi2 nie memang x sampai hati je, boleh nangis baca kes bayi2

    ReplyDelete
  10. anugerah tuhan memang dah secantik cantiknya..
    tenang melihat wajah mereka kan dik ;)

    ehemmm..ada apa2 ke? hehehe

    ReplyDelete
  11. Diana: tomei sangat2
    Pinky Momma:belum lagi sis.. belum ada rezeki le.. sweet sgt2 kan sis

    ReplyDelete
  12. ehe...kiut miut sume baby2 ni...

    ReplyDelete
  13. kawaii khen....dah bau2 nak dapat dah kot....

    ReplyDelete
  14. adieyza: cute kan
    Sunah Sakura: hehhehhe
    lady ayu:insyaallah , ermmm

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum