Campaigns

Jul 12, 2011

Contest Blog Paling Kemas

Assalamualaikum.... Semua..
Kali ini aku nak join contest blog paling kemas plak
hehhehhehe, tengah boring2 nie, saje nak join..
Sesiape berminat nak join leh clik link denganredhaallah

Aku nak tag 2 org kawan..
Untuk maklumat lanjut tentang contest ini
boleh baca kat bawah..
Harap-harap ada la rezeki aku.


StICKY PoSt


Aishah sebenarnya dah lama nak buat contest ni tapi, Aishah tengah memikirkan reward untuk pemenang. Aishah dah dapat idea so, contest akan bermula hari ini. Contest ini bersyarat tp tak banyak...

( pasal banner tu...buat x peduli dah la...Aishah saja nak buat banner macam tu...tajuk contest lain tp bannner lain ) hehehehe


Syarat-Syarat :

1. Follow blog Heart of Beauty iaitu blog Aishah untuk ketahui maklumat-maklumat tentang contest.
2. Buat entri tentang contest ni. Buat lah sesimple yang boleh. Ikut suka, kalau nak copy paste pun tak apa.
3. Hantar link entri kepada ruang komen.
4. Kalau rajin, tag la...
5. Letak banner dalam entri.


Tak susah kan...Hadiahnya ???


Tempat pertama ... Header pilihan sekiranya nak, name cursor kalau nak, shoutbox icon, bloglist
Tempat kedua..... cursor, shoutbox icon, bloglist


Hadiah akan ditambah insyaallah, sekranya mendapat sambutan yang menggalakkan. Tetapi sekiranya contestant kurang daripada 14, contest ini akan terbatal...


Aishah akan bagi masa yang sangat lama iaitu
27/06/11 ----> 29/07/11
Kalau Aishah x ke mana-mana, Aishah akan mengumumkan keputusannya pada keesokan harinya...
HADIAH DITAMBAH KLIK SINI
Insyaallah...Jom la join kalau free..Tiada paksaan untuk sertai...



Share:

6 comments:

  1. tengs sudi tag bui..insyallah kalau berkesempatan nnt bui join yer..gud luck!!

    ReplyDelete
  2. rajin ko join contest/GA bagai...cayalah!!


    gud luck bebeh!!

    ReplyDelete
  3. Mr Eady: thanks
    Niena: thanks sis
    Wahida: ye la dulu kan bz, now free.. hahhahha

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum