Campaigns

Jul 8, 2011

1st Give Away Lucky Draw d'Sweetchoc

Hi, aku join GA ni sebab kena tag ngan one of my friend..

Bila aku baca blog Dsweetchoc
aku tertarik nak join sebab first GA yang dianjurkan
mana la tau nasib aku baik.. hehehheh
Doakan aku ya kawan-kawan ... (Wish me luck)
Maka dengan ini saya akan Tag 4 org dari follower list..
hehehehehehhhe...tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
Kalau ko org nak join click je link ini.....dsweetchoc
Buat julung2 kalinya d'Sweetchoc ingin membuat 1st Give Away Lucky Draw. GA ini dibuat sempena bulan kelahiran Lisa.

Berikut adalah syarat2nya ye :
1. Follow blog d'Sweetchoc Homemade .
2. Buat entry simple tentang GA, letak banner kat atas tu & beri link entry dalam komen ye.
3. Tag 2 org kwn @ lebih.
4. Tempoh GA ini bermula 01-07-2011 sehingga 31-07-2011.
5. Hadiah adalah surprise (InsyaAllah berbaloi-baloi)
- Tempat pertama; Tempat kedua; Tempat ketiga & 3 Tempat saguhati
6. Nama2 pemenang akan dicabut undi oleh Hadfina Nur Iman (Buah hati Lisa & Jeff)

Good luck untuk semua peserta yang join GALD ni ye...

Share:

18 comments:

  1. gud luck!..jap nanti sis join...kasik panas enjin sis dulu ekekekeke

    ReplyDelete
  2. sha:thanks
    deqlis:baik sis.. thanks... kasi panas lu k

    ReplyDelete
  3. Good luck anum, nnt akk buat yer.

    ReplyDelete
  4. lady: heheheheh sekali sekal kan
    hanis my: try la masuk, anum tag hanis nak

    ReplyDelete
  5. insyaallah aku join nnt..

    gud luck bebeh!!

    ReplyDelete
  6. macam best je..
    nanti nk join la..sya dh add fb awk :)

    ReplyDelete
  7. comeynye cekelat tuh..gud luvk ya^^

    ReplyDelete
  8. gudluck pd semua :D

    dah baca komik atwr #4?
    http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

    ReplyDelete
  9. Bui & Papa Mifz:thanks
    Amanina: thanks , join le
    dLA:THANKS
    saiazuan:thanks

    ReplyDelete
  10. gud luck anum..moga ada rezeki kamu ;)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum