Showing posts from July, 2011Show all
Wordless Wednesday #3
Pin it

Good Moning to all my friend. My n3 today about wordless wednesday Layaaaaaaaaaaaaan... Sweet Memory Friend @ Uitm

Read more
Fun on The Floor Photography
Pin it

selamat petang semua kali ini n3 pasal seni photography aku memang minat sangat seni photography tp nak dapat sebijik camera tue, mak ai.. mahal ok jom kita layan gambar-gambar ni..  cantiknya  nampak real kan  smart  terbaik la  cute  kreatifnya  bestnya dapat snap cm nie  nice job memang cantik  …

Read more
Temuduga Yayasan Pahang
Pin it

Hari ni aku dapat call dari Yayasan Pahang, aku terpilih untuk menghadiri temuduga. Ingatkan Yayasan Pahang dah tak layan aku dah sebab asyik2 mohon bantuan YP je.. mana taknya dari sekolah rendah sampai sekolah menengah... tapi ternyata YP amat perihatin terhadap pembelajaran anak pahang. Sebenarn…

Read more
Leher Gadis Disepit Pintu Bas (18SG)
Pin it

Assalamualaikum dan selamat pagi semua Semalam aku dapat email ini Sangat sedih dan mengecewakan sikap pemandu bas.. Jom tgk gambarnya... Pemandu Terburu-Buru, Leher Gadis Ini Disepit Pintu Bas ANHUI – Seorang gadis mengalami nasib malang apabila kepalanya tersepit pada pintu bas ketika mahu turun …

Read more
Wordless Wednesday #2
Pin it

Selamat pagi semua Wordless Wednesday aku hari ini hehhehhehhe..  siape lagi besar..?? apa kawan2 boleh nampak... ??

Read more
Fake Plastic Crowds You See in Movies
Pin it

Assalamualaikum dan selamat pagi semua Kali ini nak share ngan kawan2 "Fake Plastic Crowds" Bila aku dapat email ini, baru la la aku tau Macam mane dia org buat penonton ramai2. Ok jom layaaaaaaaaaaan  memang ada kilang khas  pandai kan  teknologi makin canggih  sebiji macam manusia  pak…

Read more
Pinky MoMMa Wrangler Likers Give Away-2
Pin it

Hi Pinky MoMMa.. ni n3 anum yang kedua.. sesiapa nak join boleh baca  details leh baca kat bawah nie... Cara-caranya adalah.... 1. buat entry dengan tajuk : Pinky MoMMa Wrangler Likers Give Away 2. tlg like this page:  http://www.facebook.com/MyWrangler 3. then klik:  http://apps.facebook.com…

Read more
SEGMEN MSRED : MY FAVORITE PHOTO AND WHY
Pin it

Kali ini nak join GA from MsRead plak... Bila aku baca je n3 MsRead terus berminat nak join Syarat2nya pun sangat mudah My Favorite Photo.... tadaaaa nie dia.. sebab apa gambar nie jd pilihan kerana ,, gambar ini di ambil masa kami  pergi travel @ Indonesia on 2008 yang bestnya dan sebab aku suka …

Read more
SAYA NAK GA DARI KOREA DAN BANDUNG!
Pin it

selamat petang semua.. kali ini aku nak join GA  GA ini daripada dua org adik beradik ni http://sayasibudakopto.blogspot.com/ http://aurorachenta.blogspot.com/   wish me luck ya kawan-kawan Ok saya nak tag dua org kawan 1 celotehbongsu 2 pinkymomma kalau kawan-kawan nak join bleh la  click  say…

Read more
Pinky MoMMa Wrangler Likers Give Away-1
Pin it

Hi Pinky MoMMa..  jom join GA ni.. Untuk details leh baca kat bawah nie... Cara-caranya adalah.... 1. buat entry dengan tajuk : Pinky MoMMa Wrangler Likers Give Away 2. tlg like this page:  http://www.facebook.com/MyWrangler 3. then klik:  http://apps.facebook.com/mywranglerway/ 4.  search p…

Read more