Campaigns

Jun 29, 2011

Only Made in Vietnam Images-hehe

Salam semua kawan-kawan.
pagi ini aku x ada idea nak update blog
so aku just nak share gambar2 kat vietnam
Made in Vietnam only ok...

 apa kejadahnya la dia org nie...
 all in yellow. hahaha
 nasib baik kat malaysia, x macam nie. hehe
 hebat2
 boleh muat.... adoi2
 nie nmpk cam gambar tipu... ko org rasa???
 klasik betul la....
 kalau kat malaysia, lama dah kena saman.
 betul2 crazy
 senang betul .. ikat dan jalan..
safety first

Share:

20 comments:

  1. tp yg bra kat malaysia ada..

    pnh wat entry sidai sepender je berlambak =p

    ReplyDelete
  2. style ah..semua kuning pakcik tuh~

    ReplyDelete
  3. nuyui: la ada ke...? x sangka
    ain: memang style kan

    ReplyDelete
  4. 3rd pic tu da macam sotong kering pun hader...ekeke

    ReplyDelete
  5. aduiii....gambar yg terselit kat motor tu bleh jadi lucah tu..aduiii...tapi pakcik yellow cab tu yg x bleh balh tu... :)

    ReplyDelete
  6. Kak ju: memang gila kan
    Mrs Eady: kalau fk negatif hbs la.. hahahhah
    yellow cab memang smart

    ReplyDelete
  7. adoiii..gelihati tol tengok gambar yang ke 5 tu..hihi

    ReplyDelete
  8. gbr 1st tu mesti kat umah dia tak de air cond tu..hahaha
    jadinya pinjam air cond atm ler ;p

    ReplyDelete
  9. Pinky: mybe la sis kan
    hehhehhehhe

    ReplyDelete
  10. bersyukur negara kita tak macam tu kan.. ;)
    undang-undang yang ada wajib dipatuhi, kalau takde macam-macam masalah akan berlaku..

    ReplyDelete
  11. pakcik kuning...team digi tu,hahaha..;)

    ReplyDelete
  12. mcm2 ragam manusia ni..hehe :D

    dah tengok transformers 3? movie review!!! http://eleventx.blogspot.com/2011/06/movie-review-transformers-dark-of-moon.html

    ReplyDelete
  13. aiez: ye betul....
    saiazuan:belum tgk lagi.. ok thanks
    sukasuki:ambil kat email je.. hehe

    ReplyDelete
  14. soo ramai satu moto...haisy........lebih muatan sesangat.hehehe


    p/s: buatlah komen sebagai pop-up, senang nak komen, hanya cadangan :)

    ReplyDelete
  15. hahaha pelik2 je semua gambar ni. paling tak boleh tahan, naik motor ramai2. apakah?

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum