Campaigns

Jun 29, 2011

JOM JOIN TEKA-TEKI SYAWALSIMPSONS N MENANG

Hi, saya nak cuba nasib saje
Harap-harap betul la.. hehehhe

Ada sapa2 nak join tak??? Ha meh baca syarat2nya:
Siapa-siapa nak join boleh click link ini
syawalsimpsons


Buat satu Entry yang bertajuk JOM JOIN TEKA-TEKI SYAWALSIMPSONS N MENANG

taruk Banner kat atas kat entry korang tau

x yah bagi jawapan kat entry....juz bagi jawapan kat comment box entry ni je tau.. ops lupa soalannyer..klo tak macam mana nak jawab kan...

SOALAN : DIMANAKAH SYAWALSIMPSONS AKAN BERCUTI MINGGU HADAPAN KLU : Dalam Malaysia tempat yang ada waterworld

2 pemenang akan di cari dengan jawapan yang tepat

Hadiah : mestilah barangan dari tempat Cuti2 Malaysia aku nanti

Share:

22 comments:

  1. lost worl of tambun!

    ahakz,memandai aje kt nie..

    ReplyDelete
  2. try la masuk....
    senang je tue

    ReplyDelete
  3. gud luck..kalau menang, share hadiah sesame yer :p

    ReplyDelete
  4. ssh kot nk jawab teka teki dia..haha

    ReplyDelete
  5. ibnubaba: cuba saje,, hehhe

    ReplyDelete
  6. afamosa resort??? tambun, perak??? bagi 2 jawapan boleh ker??? hehehe

    ReplyDelete
  7. Halamakkk...ade teka teki la...
    Mesti Bukit Gambang Resort City..heheh

    ReplyDelete
  8. dwaty: kalau nak cuba bleh la click link kat atas
    cik shinju:maybe la kot

    ReplyDelete
  9. As-salam..singgah semula..

    Memula td pening ingatkan yg belah kiri entrinya..rupanya belah ni..

    rerajin dtg komen sy pasti rajin dtg sini juga ^^

    ReplyDelete
  10. wahida: thanks
    rina:thanks rina, ok

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum