Campaigns

Jun 24, 2011

# Feeling # My Friend

Good Bye my BFF

Salam semua, sudah semestinya semua dah makan tgh kan..
Al-maklum lah, hari jumaat ni, rehat panjang..
Ada yang pg shopping, ada yg pg makan2, ada yg karoake, dan sebagainya...
Untuk aku dan kawan2 satu unit kami meraikan pemergian BFF ku..
Sedih dan pilu je.....(wawwawwawa)
BFF aku dapat transfer ke Sarawak as Pengarah Sarawak..
Tahniah banyak2.

Jom kita layan gambar2 semasa event td... hehhehehhehhehe

nie antara menu pilihan
tengah makan sedap... aku sempat lg suh snap...
Cik Abg my BFF sudi join... Thanks
Nie la orgnya K.yan....
Senyum K.yah, ye la udah kenyang kan..
Syida & Adam (Dua-dua tomei2 kan..)
heheheh , gift yg tak seberapa buat BFF..
Siap dpt bunga lagi... ko org ada? hehhehhe
Last... Snap.... Good Luck K.yan, All the best for you..

15 comments:

  1. Itu la, peluang terbaik buat dia..
    ermmmmmm

    ReplyDelete
  2. gud luck for her...

    ko tak nak transfer sarawak? hehehe..

    ReplyDelete
  3. wahida punye ayat hampess...ekekek

    sronoknye mkn²...si dida tu femes hr ni...2 blog ade muke dia...ehehhee

    ReplyDelete
  4. wahida: kalau ikutkan aku nak je.. hhahhahha
    sha: si dida jadi femes la hr nie ek../. hahahhahah

    ReplyDelete
  5. haiyaaa..tu adam kan manyak cumil!!pasni xdpt da jumpe adam..haris, angah.. huuu~~

    nti2 kite mesti rindu time dulu2 keje dgn kak yan, ot same.. kite slalu sakat kak yan..pasni xde dah.dah jauhhh :(

    ReplyDelete
  6. Dida:Ye la , banyak perbezaan dulu dan sekarang di meec. Dulu kt sanggup je datang keja weekend, Ot lagi.. rasa seronok satu team.. sekarang semuanya dah x de lagi
    nak komen lebih2 pun , kt dah unit dan bahagian lain sekarang..

    ReplyDelete
  7. wahh tahniah for her..pengarah :)

    ReplyDelete
  8. tahniah utk kawan kamu ;)
    rzeki dia..sis doakan kamu pun dimurahkan rzeki mcm bff ya..

    mana tau pasni ur turn naik pangkat..

    ReplyDelete
  9. wah naek pngkat ke..tahniah utk ur fren..~hehe

    ReplyDelete
  10. hehe..takper kak..nanti leh jumpa algi..hehehe

    ReplyDelete
  11. sedihnnyer sis..huhu...xper larh nnti sis folllow larh BFF sis tuh yer :D

    ReplyDelete
  12. sutera kasih: thanks
    pinky:insyaallah. hehe
    ain:thanks
    apik:ye la , x jauh mane pun kan...hehhe
    raji:insyaallah..

    ReplyDelete
  13. besh plak kan lau dpt meranrau~ hehe..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/