Double Standard - ♥TWO SOULS BECOME ONE♥

Jun 13, 2011

Double StandardSatu satu perkara yang merosakkan semangat persahabatan ialah double standard .. Ni kali pertama aku bangkitkan dalam blog aku ... Kalau dalam pejabat , double standard ni terang terang kita boleh nampak ... Ini akan mendatangkan satu perasaan yang amat tidak selesa bagi rakan rakan yang lain ..

Bukan cemburu tapi keadilan .. Pihak atasan perlu bijak menangani isu ini.. Jangan sampai ada kakitangan yang mula memboikot dlm diam .. atau paling tidak pon akan ada yang 'lari' ke tempat lain.. Jika yang lari tu adalah yang 'berkualiti' dari yang ditimang timang tu camana ? Sapa yang rugi ?

Seperkara lagi ... pihak majikan perlu membuka mata .. aku rasa ramai dah yang terasa sekarang ni ... Tapi semua memendam rasa kerana kekurangan yang ada dalam negara ini .. Mahu atau tidak , semua pakat diamkan saja ..

Bila akan terluah semua ini ? Tunggu pilihanraya akan datang ... masa tu , baru semua bukak topeng masing masing ! .Masa tu , jgn terkejut ...

Double standard , mmg satu penyakit secara terang-terangan yang boleh memusnahkan sesuatu organisasi... disebabkan nila setitik itulah , boleh hancur segalanya .. Waspada ...3 comments:

 1. ni bkn takat penyakit ni num...ni virus berbahaya ni...ehehe

  ReplyDelete
 2. Sista..i oso dont like double standard.. tak suke3x

  ReplyDelete
 3. betul-betul, ini wabak bahaya nie,.. hehhehe
  menakutkan

  ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

♥Happy Moment♥

♥Happy Moment♥
Love u More than u love me

♥Qudut & Anum♥

♥Qudut & Anum♥