Showing posts from May, 2011Show all
Mungkin Belum Ada Rezeki
Pin it

Kadang-kadang kita dah berusaha keras, tapi apa yang kita dapat seakan tidak berbaloi dengan apa yang kita usahakan. Kadang-kadang kita dah yakin dengan apa yang kita lakukan, tapi keyakinan tidak cukup untuk mencapai kejayaan. Kadang-kadang kita buat apa yang disuruh, kita tak buat apa yang dila…

Read more
I Wonder :(
Pin it

I wonder too much. I wonder about everything. I wonder what you did today. I wonder what my cat is thinking. I wonder what the weather is going to be like. I wonder if something life altering will happen soon. I wonder if you have dreams like I do. I wonder if I will die old. I wonder if I have me…

Read more
These days the frustration
Pin it

Pernah kecewa? Pernah frust menonggeng? Kenapa kecewa? Kenapa frust? When I am having a bad day, I will listen to my body, and get the rest that I need. I will let my family know that I am not feeling well, because they cannot read my mind Aku rasa kecewa sangat2 apabila result dah keluar Ye la se…

Read more
Ayam Penyet Wong Solo @ Kg Baru
Pin it

Kejadian pada ari ahad, sebelum gerak g lepak ngan Abg Azri kami singgah ler kampung baru isi tank dulu...kg. baru ni mmg la syurga makanan...tapi bab mencarik parking masyallah rasa mcm neraka je hahahha....ya ampun susah giler nak parking...tu je la..tak best nye klw datang makan kt kg. baru ni..…

Read more
NUR KASIH THE MOVIE
Pin it

NUR KASIH THE MOVIE Pengarah : Kabir Bhatia Syarikat Penerbit : Primeworks Studios Sdn Bhd Bahasa : Bahasa Melayu kategori : Filem Cereka Genre : Drama Klasifikasi : U - Untuk tontonan umum Tarikh Tayangan :19 Mei 2011 Durasi : 90 min Audio : Stereo Format : 35mm Pelakon: Remy Ishak (Adam), Fizz Fa…

Read more
kenapa aku ta suka katak ea ??
Pin it

tahun 2000 kat sekOlah lama aku na terpijak katak y ta cOmel.....ee geli sgt kOwt..myb sejak tuu aku trauma Or fObia dgn frOg nieh... katak nie jer y aku berani amk.....kpd katak y lain sOry... i dOn`t like u all !! sblOM banjir...tiap kali aku pijak bumi tiap kali tuu jugak laa katak lOmpat..a…

Read more
OST Lagu Tema Sinetron Nikita - Saat Terakhir (ST 12)
Pin it

OST Lagu Tema Sinetron Nikita - Saat Terakhir (ST 12) tak pernah terpikir olehku tak sedikit pun ku menyangka kau akan pergi tinggalkan ku sendiri *courtesy of LirikLaguIndonesia.net begitu sulit ku menyangkal begitu sakit ku rasakan kau akan pergi tinggalkan ku sendiri * di bawah batu nisan kin…

Read more
Selamat Hari Ibu @ Happy Mother's Day
Pin it

Hai, semua, selamat pagi. Apa khabar anda semua di pagi ini? Harap sihat sihat hendaknya. Pasti semua orang dah tahu hari apa hari ahad yang lepas kan? 8 Mei 2011 sekali lagi mencatatkan hari penting dalam hidup ini, hari ini adalah Hari Ibu @ Mother's Day. Sekiranya kita masih ada ibu, hari i…

Read more
SINETRON NIKITA (TV9)
Pin it

Saje nak share dengan kawan-kawan semua. Sekarang ini adalah cerita kegemaran aku setiap petang... Cerita ini membuat aku mengalirkan air mata setiap kali menontonnya.. Jom kita baca serba sedikit mengenai cerita ini SINOPSIS SINETRON NIKITA (TV9) NIKITA (Nikita Willy) adalah seorang gadis yatim p…

Read more
Senyumanmu kegembiraanku, Tangisanmu kesedihanku, Kesepianmu kekesalanku.
Pin it

Aku, Dia, Mengejar, Dikejar, Sepi... Sembunyi? Terima kasih atas segalanya. If you love something let it go, if it comes back to you it's yours, if it doesn't it never was, and it's not meant to be..

Read more
Wonderful Dream vs Just A Dream ....
Pin it

I have... GOALS... I have these wonderful goals since 9, and it is very very very ambitious.! But, the goals seems somewhat different nowadays... Back then, 1) I want to be a doctor one day. I want to be an orthopaedic, or anaesthetist, or neurosurgeon if possible. 2) I want to have my own house,…

Read more