Showing posts from April, 2011Show all
Before & After
Pin it

time keep running... 60 secs = 1 min, 60 min = 1hour, 24 hours = 1 day, 7 days = 1 week, 4 weeks = 1 month, 12 months = 1 year, 10 years = 1 decade, 10 decades = 1 century even standard 1 students knew the conversion..! and I have a hypothesis; People Changes With Time I'm not talking nonse…

Read more
Want To Be My Friend???...
Pin it

I don't like when being asked about best friend. "Who is your best friend? Tell me about your best friend." Out-and-out.! It is hateful and somehow I realized that I was not able to answer that question. Best friend? Like a person who wearing a raincoat during summer. It is too obvi…

Read more
KL International Book Fair :)
Pin it

The Kuala Lumpur International Book Fair is organised by the National Book Council of Malaysia, Ministry of Education Malaysia and Malaysia Book Industry Council, in collaboration with the following associations: KL International Book Fair : 22nd April - 1 May PWTC Yahhhhhoooooooo.. Book Fair…

Read more
FALSAFAH LOVE.... @ CINTA
Pin it

Pernah ada cinta dan pasti terus ada cinta Namun apalah ertinya cinta jika kemesraannya tiada Pernah ada benci namun tidak terus dibenci Namun apalah ertinya benci jika sukanya tidak terperi Jiwa yang terancam melambai harapan Bila esok datang tetap bak bayangan Kala impian terus kekal angan Ketah…

Read more
10 Cara Meningkatkan Mood Pagi Hari
Pin it

Pernahkan anda menyadari bahwa apa yang terjadi di pagi hari akan menentukan apa yang akan terjadi di sepanjang hari tersebut. Ketika segala sesuatu berjalan dengan lancar, anda akan cenderung merasa lebih tenang dan bersedia untuk menghadapi apapun yang akan terjadi pada hari itu. Bagaimana cara …

Read more
L.I.F.E: The way he spells it...
Pin it

"Then why do you want to kill yourself? Why don’t you do something that you’re sure of? Look, there are people waiting for you outside. They may not be your family, but they care for you. I’m sure that if you keep living, they will be more than happy... and sooner or later, you’ll definitely …

Read more
Special Harley night for ‘WINGS Opera Hidup’ concert
Pin it

Salam, Kepada Peminat Setia Abang Awie-ih yang berminat menyaksikan Konsert Opera Hidup Wings sila khabarkan kepada saya, berikut adalah details tiket; Teater : Konsert Opera Hidup Wings Tarikh : 30 April 2011 (Sabtu) Masa : 8.30pm Tempat : Panggung Sari, Istana Budaya Harga : RM 88 per person (ter…

Read more
Kekasih Gelapku--kikukikukikukiku
Pin it

Sejak akhir2 nie aku tak ada mood nak menulis..aku asyik blur jer bila mengadap pc... tapi apa2 pun aku kena kuat n tak perlu untuk melayan sangat mood yang x elok... entri hari nie bunyinya macam RAHSIA...hehehe...ceh..ceh...pandai pulak aku berahsia...hehehe.... panjang pulak mukadimah aku...no…

Read more
Selamat Hari Lahir Mak... I Love u
Pin it

Hari ni, 04/04/2011 hari jd mak aku yang ke 63 tahun.. selamat hari lahir mak... moga mak akan dipanjangkan usia dan dimurahkan rezki... moga mak akan sihat selalu... moga mak akan gembire dan ceria sepanjang masa... moga mak dijauhkan dari segala penyakit yang bahaya... moga mak akan senyum selal…

Read more
Oooooooooo Tidak....!!!
Pin it

arie nie aku x ada idea nak tulis kat cini ape...otak nie macam jem kat KL jer....untuk makluman korang sekarang nie cik tonsil dah mula membengkak..dengan jayanya...hai cik tonsil nie leh datang time2 nie lak....urmmm....dah lama aku x kena serangan cik tonsil nie...ni tetiba leh kena lak....bila …

Read more