Campaigns

Mar 23, 2011

Hobi yg agak menyemak

Assalamualaikum & salam sejahtera...

Waduhhh...apa yg Aku sbukkan sbnrnya skrg ni...xtually kt opis xla sbuk sgt,tp x sempat nk post pe2 entry..lgipun PC kt opis penuh kevirusan..x snggup nk gadaikan keselamatan HP Aku during nk dload gmbr..hihihihi..
Aku nk share sket hobi Aku ni...hobi ni nmpk mcm menyemakkan..mklumla..wat penuhkan ruang kosong kt umah..tp ntah ek...dr dlu2 Aku mmg suka kumpul2 bendalah ni..ni dh keja,lgila tekun mengumpul..keh2...nk tahu apa?

*
*
*
*
*
*
*

jeng..jeng....hihihi..paperbeg...I like..like...

Dh byk diguna...ni antara koleksi kesygan..:P

Aku mula minat kumpul paperbeg ni sejak bila pn x pastila..tp mmg klu gi shopping mmg Aku sgt2 mgharap kedai bg paperbeg..hihii..kekdg tu siap tnya dgn kedai,'xde paperbeg ker?'..hihihi..klu kt gmbr tu rsnya byk koleksi husband pnya..sbb dia suka shopping kt 1 butik tu..x kirala beli brg kecik ke besar mmg dpt paperbeg..so,Aku la yg menciluk paperbeg tu..hihihi..Aku ni bukan kaki butik sgt..baju bundle pn Aku pki..buktinya..nmpk x paperbeg BIG BUNDLE tu?hihihi..ehh..jgnla U all jgnla ingat Aku ni just suka simpan paperbeg brg2 berjenama jer... Aku bukn mcm tu..klu x caya...tgok ni...
*
*
*
*
*

paperbeg McD pn simpan..huhuu...

Paperbeg biasa ,plastik comel2 pn Aku simpan,hihihi...klu beg berlogo mcm UTM & Jabatan Pertanian tu..of coursela free sgt2 sbb Aku ni keja gomen,so kursus di sana sini..jdi dptla beg free..xtuallykan Aku kumpul beg2 ni bukan suka2 & sengaja..mesti ada gunanya..klu yg dr butik tu mmg syg siket nk guna..sbb cantik kan,..hihihi..tp klu yg biasa2 ni..Aku leh guna utk bwk telekung ke,baju ke..klu nk gi mn2..klu yg jenis plastik,Aku leh guna utk simpan baju2 kotor klu gi holiday or picnic..& ada jg yg Aku guna utk bwk bekal makan Aku...hihihi..sapa ckp benda2 ni xde gunanya..x kisahla org nk kata menyemak ke apa..tp Aku suka..suka...& suka..org mintak..haipppp...xleh..xleh...keh2...


Share:

3 comments:

  1. ni tahap ok lg anum....
    anum kena tgok collection sheri and kakak sheri dh penuh 1 almari baju kt kampung...x masuk lg yg kt umah sewa masing² ni..hehehe..x teramik gmbr dh rasenye...
    teruskan usaha anada itu~!! =)

    ReplyDelete
  2. heheheheh, thanks sheri.. tengah berusaha nie, sebenarnya dari dulu lagi anum dah kumpul paperbag nie, tapi masa pindah2 dah banyak guna dan buang.. nie baru nak mulakan semula.. hehehehe

    ReplyDelete
  3. akak pun ada banyak beg berlogo rasa dah semak rumah kita nak jual murah2hubugi saya di facebook rohani lasim t.k

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels