Showing posts from March, 2011Show all
Jiwang ker aku???????????
Pin it

jiwang ker aku or aku ker jiwang.... hehehe...adoi hai ni ayat x leh layan ar....muahaahah...... aku nie bukan jiwang...cuma kekadang jer layan perasaan cikit... (Layan blues katanya)hehehe aku nie nampak garang tp atie baik... (peh perasan seh....hehehe).... terpuji diri sendiri lak...(T_____…

Read more
Lawak aku gan pak cik POLIS ..:)
Pin it

gah bw kete...tetiba aku break... aku break sebab aku kena tahan PAK CIK POLIS.... pastu aku pun berhenti ler kete (x kan nak jalan lak bila dah break kan).. pak cik polis pun suruh aku turunkan cermin kete.... aku pun dengan rasa pelik...pun turunkan cermin kete....urmmm... " nape bawa…

Read more
Wanita cantik vs wanita x cantik
Pin it

WANITA CANTIK 1. Orang kata: perempuan cantik mudah dapat teman lelaki.. 2. Orang kata: perempuan cantik sombong 3. Orang kata: perempuan cantik selalu curang 4. Orang kata: perempuan cantik pilih lelaki kaya n handsome 5. Orang kata: perempuan cantik seksi 6. Orang kata: perempuan cantik panas ba…

Read more
Adoi Sakit Gigi..... wawawawawawa
Pin it

Last weekend aku sangat menyedihkan... kepala sudah pening... skt sungguh.. .adoi!!!!!!!...aku rasa nak menjerit pun x leh..... bila sang utama di dalam mulut mula sakit...huru hara terus hidup nie.... "AKU SAKIT GIGI"... adoi!!!adoi!!!! tolong doktor....saya dah tak larat nie.... dah le…

Read more
ANDAI KAU TAHU
Pin it

Andainya lelaki tahu..Apabila seorang perempuan jatuh cinta,lelaki itu tidak semestinya punya segalanya tetapi lelaki itu adalah segalanya di hatinya.Andainya lelaki tahu..Apabila seorang perempuan itu mengalirkan air mata, itu bukan bermakna dia lemah, tetapi dia sedang mencari kekuatan untuk teru…

Read more
Hobi yg agak menyemak
Pin it

Assalamualaikum & salam sejahtera... Waduhhh...apa yg Aku sbukkan sbnrnya skrg ni...xtually kt opis xla sbuk sgt,tp x sempat nk post pe2 entry..lgipun PC kt opis penuh kevirusan..x snggup nk gadaikan keselamatan HP Aku during nk dload gmbr..hihihihi.. Aku nk share sket hobi Aku ni...hobi ni nm…

Read more
Geram,Marah,Tension,Sakit Hati,Sedih,Hampa..bla..bla
Pin it

Assalamualaikum & Salam Sejahtera... Knp yer..di pagi selasa yg indah ni,Aku rs geram,marah,tension,sakit hati,hampa,kecewa..sakit kepala,sakit perut...hai....ntahla...knp aku kurg gembira lately ni?Knp kekdg aku rs nk menitiskn air mata? Knp kekdg aku rs nak mengeluh sekuat2nya?Knp yer..knp??…

Read more
MELAYU MUDAH LUPA
Pin it

Asalamualaikum....hari ni nak cerita ape yerk....... entri apa yang nak tulis nie...jap..yerk....nak tanya DOREMON... urmmmm....HEHEHE.... TING...tinggggg..... HAI DAH ADA IDEA. ...YEH...YEH..... ok2.... Firstly aku nak tanya....korang ada tak bercita-cita untuk menjadi jutawan mahupun …

Read more
FB Siarkan Phone Number????
Pin it

Aku dapat tahu melalui blog yang baru aku follow. betul ke facebook sesuka hati menyiarkan no phone korang kat facebook? bukan ke bende tu private? aku ingat tipu. so, aku pun buat la mengikut arahan. bertindak mengikut arahan ye.. Go to the top right of your screen, click Account Edit Friends Go …

Read more
Jika isteri menangis dihadapanmu, “Hargailah ia sebelum terlewat…”
Pin it

Jika seorang isteri menangis dihadapanmu, itu bererti dia tidak dapat menahannya lagi… Jika kau memegang tangannya saat dia menangis, dia akan tinggal bersamamu sepanjang hidupmu... Jika kau membiarkannya pergi, dia tidak akan kembali menjadi dirinya yang dulu, selamanya! Seorang isteri tidak ak…

Read more
AKHIRNYA dia miliku.....
Pin it

MORNING........... Ahamdulilah akhirnya...sasaran tahun 2011 berjaya terlaksana dengan izin ALLAH....x dapat nak digambarkan kegembiraan yang dipendam bertahun ni....syukur tak terkata.... Korang mesti tertanya-tanyakan apa yang aku sasarkan....ok...semua sasaran aku dah tulis kat tepi blog ni.…

Read more
Sindrom Gila Update
Pin it

Salam sahabat-sahabat sekalian. Balik kerja terus on komputer. Buruk tul perangai. huhuhu... Sila jangan ikut. :) Korang tahu apa itu penyakit "Gila Update"? Haaa...Penyakit ni bukanlah penyakit gila meroyan k. hukhuk.... Sindrom Gila Update atau BUKAN dalam bahasa Sepanyolnya "Cra…

Read more