Campaigns

Dec 24, 2010

# Korean Drama

MY LOVE PATZZY

PELAKON : Jang Na Ra (Yang Song Yee), Kim Rae Won(Kim Hyun Sung), Kim Jaewon(Kang Seung Joon), Hong Eun Hee( Eun Hee Won)
GENRE : Komedi, Romantik

Ni drama kedua lakonana Jang Na Ra yg aku tengok. Wtak die dlam citer ni tak bnyk beza ngn watak die dlam citer2 laen. Seorng gadis remaja yg pering dn agak kelm kabut. Citer ni ending die tak best la macam tergantung je. Tapi kalu korng da lame tak gelak dan nk mengisi masa lapang dgn citer yg menarik,aku suggest citer nih.trademark citer nih: maskot patung yg Jang Na Ra pakai dlm citer nih.

FAV CHARACTER: Yang Song Yee..sebabb watak die dlm citer ni ade prsmaan mcam aku
FAV SCENE: mase perempaun jahat 2 kantoi kejahatan
beliau.wah! puas ati org laen tau yg die 2 sememngnye jahat.huhu



2 comments:

  1. anum nie memang suka drama korea ya?
    boleh la share minat ngan saya

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/