Campaigns

Dec 9, 2010

# Feeling # My Friend

diMaNakaH KaWaN SeJatikUuuuu..

-What is a friend?I Will tell yoU-It is Someone with whom yoU dare to Be yourself”

-Frank cRane-
-“OnE LoyaL FriEnd is Worth teN thousand relatives”

Haaa..entry hari ni adalah pasal kawan…tapi bukan cite kawan yang happy ending..tapi yang sad ending nyerrr..
Emmm korang percaya x semakin kita rapat ngan kawan kite semakin kite kurang menjaga perasaan dan hati nya..kita buat x endah..kita ambil mudah segala hal..sebab dh terlalu rapat..tapi dengan kawan yang kurang rapat..kita akan lebih berhati-hati dan menjaga segala hal..benda nih selalu la jadi kat aku..
Bile rapat mula jadi cmtu laa..sepatutnya makin rapat makin memahami..ni dh terbalik haaha..
Yang paling aku benci bila kawan kite tinggalkan kite bile die dah ada boyfren..OMG..aku mang x suke perangai org yg cenggini..
Adalaa beberapa member aku yg cmni..

Dulu kawan aku nih mang baik la ngan aku..kawan dh lama dri sekolah lagi..keluarga pun saling kenal..namun lepas hbis sekolah..die mula jarakkan diri..kite ajak kuar bukan main susah..alasan kerjaa..hujung minggu pun keje gak ker..sibuk mengalahkan Perdana Menteri…last2 semua dh malas nak ajak dh..sbb dh tau alasan basi die..
X tahu la kenapa die x nak kuar dgn aku n yg lain..mungkin die malu kot nak kuar ngan aku dh..yela nk kena naik bus awam sume..kalau kuar ngan BF die naik keta jer..x yah penin2..entahlaaa..dari segi sms die mang akan reply lau kite sms die dulu..tapi kalau ko x sms die dulu jgn harap die nak sms ko dulu..emmm…
Ntahlaaa..time cuti pun die xde nyer nak dtg lepak umah aku cam dulu..sendiri2 jer..

Kadang2 sedih pikir kerenggangan yg wujud..adakah die yg ingat aku sombong atau sebaliknya…tapi memang sejak dh ada BF..die berubah drastic..x mcm dulu..
Nak sms Tanya khabar pun x tau nak ckp ayat pe dh..
Cuma raya ritu adalah die hantar kad raya..
Emmm..tu cite kawan sek.yg kawan lain terutamanya yg dh kahwin..lagi la hampeh hehe..xdenyer nak ingat kawan..huhu..buat mcm x wujud jer..asyik pkir masalah die jer..entahlaaa no komen…

Kawan oh kawan..
Dimanakah kawan yang sejati..berada?
Marilah kita berkawan
Hehe ^_^

p/s-pujuk hati sendiri..nak baca mjalah ujang yg bru beli hehehe..bumper cuti sekolah lalala

1 comment:

  1. kebanyakkan kawan memang seperti awk katakan
    bila perlu dia mencari kita, tapi kalau dia dialam bahagia, dia melupakan kita. Kawan sejati mestilah susah dan senang bersama

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/