Campaigns

Sep 3, 2010

KaD RaYa VS SmS RaYa…

Antara menerima kad raya dgn sms raya di tepon mana yg korang pilih..?kalau aku sure la aku pilih kad raya..apa barang setakat sms bagi ucapan raya jer..tu pun sekadar forward sms bukan ayat sendiri pun..teringat masa sekolah dulu..time tu byk dpt kad raya..maklumlah senang nk bagi..x pyh pkai pos, setem sume..kad raya lak ada mcm2 jenis..selalunya kad raya kartun jadi pilihan sbb seronok mbacanya..

Smpai sekarang aku mmg suka kad raya..sapa2 yg bgi kad raya kt aku time kasih ye..saya sukee sgt..lain kali bagi lagi yerr..hehehe….Insyaallah aku akan baLaz secepat mungkin…

Simpanan kad raya aku yg tahun2 trdahulu byk juga..kalau ada yg hntr sure aku balaz..tp kalau nk suh aku yg hntr dulu kad raya kt member2 aku dh serik rr…yer r kite ni punye la ikhlas bagi kad raya lawa2, tulis pjg2..hntr kat kwn2..tp hampehh…x balazz…keciwaaa..last2 sms raya jela yg dpt..tu pun forwardnyer..emmm biasalaa..org busy la katakan…last2 aku pun jd malaz nk hntr2 kad raya nih..kalau balaz xpe gak..bru la seronok sikit..sbb tu kalau ada kawan yg hntr kad raya kt aku..aku jd terharu n berbesar hati menerimanya.. =) ..

Jd pendek katanya..saya suke terima, baca dan balasss kad raya hehehe…

Thankzzz pd yg sudi hntr kad raya kat aku yerrr…
Share:

1 comment:

  1. hi anum.. u sama macam i. i suka simpan kad raya. sms nie x best la

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum