Showing posts from September, 2010Show all
SeSi BeLi-BELah NoVEL... =)
Pin it

Setelah beberapa bulan aku tidak meninjau mahupun membeli Novel..akhirnya pada minggu ni selepas aku gi menonton wayang aku pun singgah la kat PopuLar Book hehe..dan mengusha novel2 terbaru di pasaran..Kad popular aku pun akan tamat bulan 11 ni..rugi lau x guna kalau asyik simpan lam dompet je…

Read more
My BLog, Me & otHeRs
Pin it

Emm diam x diam dh hampir setahun lebih aku mempunyai BLog dan menjadi penulis Blog yg x terlatih dan separuh masa serta sesuka hati hehehe.. Mulanya sekadar suka2 lama2 jadi hobi sampingan la plak..aku belum la fanatic dgn BLog ni sume..masih ditahap suam2 kuku jer..banyak benda yg aku x terr…

Read more
OPEN HOUSE
Pin it

SALAM KEPADA SEMUA SAHABAT SERTA KAWAN2 DISINI SAYA INGIN MENJEMPUT SEMUA KE RUMAH SAYA (OPEN HOUSE KECIL-KECILAN) TARIKH: 1 OKTOBER 2010 HARI: JUMAAT MASA: 6PM-11PM ALAMAT: NO.6, JALAN 4/38G TAMAN SRI SINAR 51200 SEGAMBUT KUALA LUMPUR RUMAH BERDEKATA N DENGAN…

Read more
HiKmaH Di SeBaLik SaLaM..
Pin it

SaLah satu kelebihan Umat IsLam ialah mengucapkan 1 saLam yg sama tak mengira bangsa atau apa jua bahasa pertuturan. Sememangnya kita digalakkan menyebarkan salam sesame Umat dan sesungguhnya banyak rahmat yang tersembunyi disebaLik SaLaM.. HikMaH Di SebaLik SaLaM.. 1. MenaMBah KebeRkataN…

Read more
Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010
Pin it

It’s that time again! Ramadhan is almost over and by Friday all Muslim will celebrate the victory day –Eid Mubarak- 1st Syawal. I would like to take this opportunity to wish all of my Muslim friends “Happy Eid Mubarak” / Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin. May this Syawal brings…

Read more
KaD RaYa VS SmS RaYa…
Pin it

Antara menerima kad raya dgn sms raya di tepon mana yg korang pilih..?kalau aku sure la aku pilih kad raya..apa barang setakat sms bagi ucapan raya jer..tu pun sekadar forward sms bukan ayat sendiri pun..teringat masa sekolah dulu..time tu byk dpt kad raya..maklumlah senang nk bagi..x pyh pkai …

Read more
CiNta SeBeLuM & SeLePas KaHwiN-(mana yg berbaLoi???)
Pin it

Cinta Selepas kahwin adalah cinta sejati Bukan mudah hendak mengubah persepsi kita tentang bercinta. Sekian lama kita membentuk satu tanggapan dalam fikiran bahwa cinta adalah pra-syarat perkahwinan. Bahwa perkahwinan itu mesti didahului oleh hubungan cinta. Ada "dating", hubungan …

Read more