Campaigns

Aug 17, 2010

# Feeling # Sad

Berakhirnya Kisah Cinta

Hai kepada sape2 je la yg baca blog ini.....

Post aku pada kali ni kisah sedih aku,nk tulis pn x de mood plak tapi aku kena luahkan ape yg terpendam dalam hati aku ni. Baru-baru ni aku baru je putus cinta/break/clash dgn my bf aku...now he my ex-bf ok. Aku dengan die cuma dapat bertahan selama beberapa tahun,mungkin aku tak de jodoh dengan die kot.Realiti kehidupan memang macam tu,ade suka duka yang kite akan lalui juga.Ape-ape pun aku kena terima ini semua walaupun hati memang sedih tak terkata.Tapi ape kan daya aku kena terima juga hakikat ni. Walau macam mana pun aku tak boleh sedih sampai bile-bile,aku kena kuatkan semangat aku untuk teruskan kehidupan yang akan datang. Buat masa ni aku nak tenangkan fikiran dulu,aku nk lupakan kisah aku dan die. Setakat ni je la post aku pada kali ni,insyaallah pas ni aku akan update selalu blog.BYE.


~CiNtA TeRaKhIr~

Kau cinta pertamaku
Kau cinta terakhirku
Tiada apa yang bisa
Menafikan cinta kita

Kau ayu di mataku
Satu antara seribu
Tiada tara di dunia

Mungkin kan terputus di tengah jalan
Mungkin kan terlerai tanpa ikatan
Usah ragu dengan takdir

Mungkin kita kan berbeza haluan
Berakhirnya cerita percintaan
Segalanya takdir dari Tuhan


3 comments:

  1. Hai Anum
    U must be strong ok, x sangka akhirnya ko org break up....
    Tabahkan diri ok

    ReplyDelete
  2. YA ALLAH CERITA BENAR KE?
    X PE LA ANUM SERAHKAN PADA ALLAH
    COOL OK

    ReplyDelete
  3. segalanya anum terima, now anum yakin setiap dugaan dan cabaran dari allah, pasti ada hikmahnya..
    thanks to allah

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/