Campaigns

Jul 11, 2010

PEMERGIAN SEEKOR KUCING

Kucing yang paling aku sayangi dan paling2 comel da mati!! waaa~~~ si kecik da mati.. kalu tak ingat kucing yang mane satu,cari kat sini kesian ank kucing ni.. kami terjumpa die dalam longkang dalam keadaan yang tak bermaya dan tinggal nyawa2 kucing. mulut die tercungap2 dan mata die hampir nak tutup. owh! sungguh syahdu. kitaorg bagi die minum air sikit. die ade bagi respon.kebetulan time tu aku nak gerak balik KL. so tak tau keadaan die camne kesudahannye hari tu. A.Ngah je yang tinggal kat rumah time tu. dapat tahu anak kucing tu dah mati dan dah ditanam kat belakang rumah..mak aku cakap maybe die termakan racun tikus..sebab mak aku ade letak racun tikus dekat kawasan rumah aku. tak de lagi gelagat si kecik lepas ni.. :(

mase ni die masih bernyawa
tapi dah lemah

kesian :'(

Share:

2 comments:

  1. sedihnya, i pun sama baru je kehilangan my pet

    ReplyDelete
  2. kesianya, anyway tahziah....
    dah ada penganti ke?

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels