Campaigns

Jul 6, 2010

PARK YONG HA MATI BUNUH DIRI ( PELAKON DRAMA WINTER SONATA )

Pelakon dan penyanyi popular Park Yong Ha yang berusia 33 tahun ditemui mati 30 Jun 2010, dipercayai membunuh diri ditemui tergantung dengan wayar pengecas bateri telefon bimbitnya. Waa~~~ muke ensem tu.. pelakon yang berjaya menggoda hati ku plak tu. sayangnye.. muka hensem, bekerjaya hebat, suara sedap, popular tapi tak bahagia..kenape? tak de awek ke? aku kan ade.. haish~~

Aku start minat mamat ensem ni sejak layan citer Winter Sonata yang popular gile babas kat negara kite satu mase dulu. zaman2 aku form 3 kot.. ish, tak ingat plak.. pengaruh citer ni kuat gile sampai name card pilih gambar citer nih. bajet hebat je name aku kat sebelah kanan.muke si heroin kat sebelah kiri. bajet cun macam pelakon tu la konon.. rase cam hebat sangat la konon ade card name cam 2. hampeh je..haha kakak aku pun da tersangkut ngan citer tangkap leleh ni. siap beli DVD original lagi. ade 20 disc sume skali. tak sabar nak tengok kat tv. baru sampai episode 10 kakak aku terus pecut kereta beli kat kedai cina sebelah pasaraya The-Store. RM 100 tu..siap dapat poskad,poster,autograph pelakon citer tu dan ntah ape2 lagi tah. sanggup mak aku membeli semata2 nak menatap wajah pelakon2 yang mencairkan hati dan sanubari nih..best la kakak aku. cayalah cik mon..hihi
rupa bentuk cd 2 lebih kurang camni.hebat tak? ahah.gedik lebih.
:)

pergh! terasa sensitif lak aku bile teringat die nih. sambil tu cube
layan lagu ni..melodi die mencengkam kalbu wa cakap lu.
syahdu giler~~ :'(

video kat bawah ni plak peminat buat khas untuk die..
rest in peace Park Yong Ha

Share:

1 comment:

  1. bila baca blog u i terus je teringat cerita nie, nak cari cd semula nak tengok

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels