Campaigns

Jul 19, 2010

# Suka-suka

MUSIM DURIAN! DURIAN! DURIAN!

Last week aku ngan semua adik beradik balik kampung
buat pesta durian kecil kecilan.
Saat yang memang best with my family, enjoy makan durian.
Mari kita layan gambar-gambar kat bawah ni.

perh! tergugat iman aku

menggoda sungguh kekuningan mereka tuh.

serangan bertubi2 terhadap durian.
amboi2..meriah betol si kecik nie ye.

budak kecik ni pun makan durian.

ini lah muka2 hantu durian.

aku tau zai memang suke makan durian..

Memang rugi siapa yg x makan durian.. hehe

4 comments:

  1. bestnya makan durian, anum nak ikut balik kg.. wawawwawa

    ReplyDelete
  2. heheheh comelnya si kecik tue, sama macam papa dia ek

    ReplyDelete
  3. memang best makan durian nie, buah kegemaran tue...
    si kecik tue memang suka makan buah-buahan

    ReplyDelete
  4. wow memang best, patut la asyik balik kg je..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/