Campaigns

Jul 12, 2010

Alahai Sejuknya Kat Office nie

Aduhai.. sejuk tahap nak beku dah ni. macam kena rendam dalam ais. air cond kat office ni boleh buat saya kebekuan. Last week dah komplen yang dekat unit bangunan sejuk sangat. dah ok kat sini dah tak berapa sejuk. Tiba2 hari ini jadi sejuk semula.J

ari jemari saya yang runcing ni dah sejuk kaku beku. en. technician tolonglah turunkan sikit temperature ni.

nak bagi kami mati ke? macam mane la nak wat keja kalau sejuk macam ini..

Adoi-adoi tolong la....wawawawawawa-huhuhu~

Disebabkan tahap kesejukan yang melampau aku jadi lapar je
so untuk menghilangkan sejuk apa lagi makan je la
24 jam mengunyah je.. hahahaha
Nak buat kerja pun rasa macam malas, sebab sejuk sangat.
Kadang-kadang tu rasa macam freezer. Aku rasa semua staff aku pun dah tak larat
nak complaint kat building management pasal tahap kesejukan yang melampau ni.
Dahlah aku ni memang jenis alergi sejuk...tak tipu. Pernah one time,
masa orientation week, pitam kat dewan canselor...sejuk punya pasal.
Sedar-sedar ada kat luar dewan dgn 2 org senior...tak dapat tengok bebudak ROTU buat performance. Mesti ada yang pelik aku kata aku ni ada alergi sejuk..
percaya atau tidak kalau my body in contact dengan benda sejuk,
place yg kena tu akan jadi swollen.
Tapi bukanlah swollen yang jenis sakit...cuma akan rasa itchy,
panas and merah for few minutes. Macam manalah nak pergi 'over the sea' macam ni.
Tolonglah......

Share:

2 comments:

  1. betu2 matrade nie memang betul2 sejuk, sampai orang luar datang pun cakap air-cond matrade terlalu sejuk..

    ReplyDelete
  2. hi sama lah kita , saya pun alergi sejuk :) saya ingt saya sorang je sebab alergi ni pelik

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels