Showing posts from July, 2010Show all
MUSIM DURIAN! DURIAN! DURIAN!
Pin it

Last week aku ngan semua adik beradik balik kampung buat pesta durian kecil kecilan. Saat yang memang best with my family, enjoy makan durian. Mari kita layan gambar-gambar kat bawah ni. perh! tergugat iman aku menggoda sungguh kekuningan mereka tuh . serangan bertubi2 terhadap durian. amboi2.. …

Read more
Alahai Sejuknya Kat Office nie
Pin it

Aduhai.. sejuk tahap nak beku dah ni. macam kena rendam dalam ais. air cond kat office ni boleh buat saya kebekuan. Last week dah komplen yang dekat unit bangunan sejuk sangat. dah ok kat sini dah tak berapa sejuk. Tiba2 hari ini jadi sejuk semula.J ari jemari saya yang runcing ni dah sejuk kaku b…

Read more
PEMERGIAN SEEKOR KUCING
Pin it

Kucing yang paling aku sayangi dan paling2 comel da mati!! waaa~~~ si kecik da mati.. kalu tak ingat kucing yang mane satu, cari kat sini kesian ank kucing ni.. kami terjumpa die dalam longkang dalam keadaan yang tak bermaya dan tinggal nyawa2 kucing. mulut die tercungap2 dan mata die hampir nak …

Read more
PARK YONG HA MATI BUNUH DIRI ( PELAKON DRAMA WINTER SONATA )
Pin it

Pelakon dan penyanyi popular Park Yong Ha yang berusia 33 tahun ditemui mati 30 Jun 2010, dipercayai membunuh diri ditemui tergantung dengan wayar pengecas bateri telefon bimbitnya. Waa~~~ muke ensem tu.. pelakon yang berjaya menggoda hati ku plak tu. sayangnye.. muka hensem, bekerjaya hebat, suar…

Read more
JUST THINKING..
Pin it

kadang2 aku terpikir cmne la perjalanan idup aku ni..ape aku akan jadi bile da tua nnti (skrng masih muda okei)..ape aku wat bile abis blajar nanti..aku keje ape..aku kawin ngn sape(huhui yg ni terover lak..hikhik)..mcam2 dlam pikiran aku..hidup kat tempat orng memng susah..selame ni aku tak penah …

Read more
PERSAHABATAN YANG DISALAH ERTI
Pin it

can guys and girls be just friends? why not?? kebanyakan orng akan ckap yang perempuan ngn lelaki tak boleh jadi kawan baek.sebab yg paling fames kononnye masing2 akan saling jatuh cinta..hurm..yeke?? aku x pon. huhu aku sendiri ade kawan lelaki. Aku tak rase janggal.sebaliknye rase bertuah memilik…

Read more
Park Yong-ha Pelakon Winter Sonata Bunuh Diri
Pin it

SEOUL: Pelakon dan penyanyi popular Korea Selatan Park Yong-Ha , 33, ditemui tidak bernyawa dan dilaporkan membunuh diri pagi tadi. Tubuhnya ditemui di kediamannya di Nonhyung-dong, Seoul oleh ibunya sendiri. Laporan Yonhap News hari ini melaporkan sebelum membunuh diri, pelakon Winter Sonata itu…

Read more