Campaigns

May 24, 2010

FULL HOUSE

PELAKON : Rain Bi (Li Yeong Jae)
Song Hye Gyo (Han Ji Eun)
Kim Sung Soo (Liu Mingge)
Hang Eun Jung (Kang Hye Won)
GENRE : Komedi, Romantik
Citer ni femes sebab pelakon die yg memmg meletop2! dan juga lagu ost Full House yg memng sedap dilayan. Dalam citer nih dorng selalu makan kimchi dan bibimbap (nasi,sayur,daging dan telur dicampurkan sekali) kalu kat malaysia pangil nasi campur..huhu ala.2 nasi goreng la kot..
macam best je..hehe skrang da ade Full House 2 sambungan dari cerita nih. tapi tak ditayangkan lagi.same2 kite nantikan.. trademark citer nih : semestinye rumah yg bernama Full House.
Aja2 faithing!
FAV CHARACTER: ske Rain dalam citer ni.
FAV SCENE: suke part perempuan 2 nyanyi lagi 3 bear song depan keluarga mertua dia. lawak gile! dan juge mane2 part yg nyanyi lagu 3 bear song sume aku suke..hehe
Share:

3 comments:

  1. the best drama i watching

    ReplyDelete
  2. nie rasanya dah lebih 50 kali tengok nie..
    anyway nice hobi..

    ReplyDelete
  3. tak pe ulang 100 kali pun x pe..
    hahhaha

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels