Campaigns

May 24, 2010

# Korean Drama

THE 1st SHOP COFFEE PRINCE

PELAKON : Yoon Eun Hye (Go Eun Chan)
Gong Yoo(Choi Han Kyul)
Lee Minggu Gyun(Choi Han Sung)
Chae Ahn Jung(Han Yoo Joo)
GENRE : Komedi, Romantik
Part yg pling best bile dua2 da fall in love tpi tak bleh nk luahkan hati masing2 disebabkan penyamaran yg dibuat oleh Eun Chan. Choi Han Kyul siap jumpe doktor psikitiari discuss pasal kekeliruan sexsuality die normal ke tak normal haha die da jadi separuh bengong memikirkan yg betol ke die ni gay! hahaha gile klakar! Citer ni byk menang award.Tapi ade 1 pelakon dalam citer ni da mati.tak ingt name tapi watak die pekerja kt Coffee Prince yg bodo2 alang dan minat pada adik Eun Chan.hurm..cian2.. trademark citer nih :of cos la coffee.. go go Eun Chan!FAV CHARACTER: semestinye Eun Choi yg slalu tiup2 rambut die ke atas..chumel!
FAV SCENE: mase dorang kissing2 n ehem2..haha part 2 memang agak panjang tapi romantik..macam best je..huhu ;p

3 comments:

  1. aku memang suka drama ini..
    macam ada kaitan ngan my life

    ReplyDelete
  2. memang peminat sejati cerita korea nie...
    hahhahhahaa

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/